18.10.12 – Matrix 2 revisited. ‘hjemløs’. Uduelige mordere. En helt igennem rær’lig video

Hørte i radioen en reportage fra Afghanistan hvor de allierede er begyndt, at uddanne afghanske kvinder i de militære styrker. Det foregår naturligvis i en afskærmet og afsides del af militærbasen så de afghanske mænd ikke skal blive stødt på sine muslimske og middelalderlige følelser – det siger sig selv.

Afghanistan: Det er helt vildt synd for de moderate – og ludfattige, uden fremtidshåb – afghanere. Der er bare for mange af de andre.

Jeg mener ikke vi (dvs. hverken DK eller resten af alliancen) skal sætte flere soldater til på den konto; men trække os ud og lade dem klare skærene selv. De er ikke bare det allermindste klar til noget der ligner demokrati eller noget så grænseoverskridende som en flig af frihed til kvinder.

De af vore, der døde dernede, fortjener vores respekt; men ikke flere.

Og hvis Afghanistan en anden gang bliver base for en seriøs terrortrussel, så bomb landet i grus og flyv hjem.

PS. Hvis du ikke er i donor-registret, eller hvis du ikke vil give dine organer væk – så skal du heller ikke selv have nogen, hvis du en dag får behov – vel? Don’t be a pussy: meld dig til nu og tag stilling!


Matrix II

Jeg så 2’eren forleden. Jeg kan huske hvor fantastisk jeg syntes den var – dengang. Effekterne, handlingen, hovedpersonerne, Smith osv.

Men øj – for en gang pseudofilosofisk, delvist uforståeligt, pretentiøst ævl. Det meste af tiden lirer karaktererne banale ligegyldigheder, eller dybsindige uforståeligheder af sig – og kun meget lidt opfører de sig som rigtige mennesker.

Nå – jeg var altså ikke så begejstret.

Og lige en ting:

  • Hvordan i Fxxx kan man på en Ducati blive indhentet af en personvogn?

Og hvor i alverden havde Trinity gemt sine maskin-skydere efter slagsmålet med Smith v2?

Trinity ankommer til balladen i et meget sthrrrramt lædersæt – der er ingen maskinpistoler dèr…
Men har har hun, uden at have været forbi et våbenskab, 2 auto’er med sindsygt mange bønner i magasinerne (hun kan stadig ikke ramme) ?


‘toptrænede mordere’?

I Pakistan var det tilsyneladende ‘toptrænede mordere’ fra Taleban der skød den 14-årige pige der gerne vil ha’ lov til at gå i skole.

dèt er da et oxymoron, lige dèr…

‘toptrænede mordere’ – ift. resultatet stemmer det meget godt med min holdning til mellemøstligt organisationstalent, evner og vilje.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/10/12/201923.htm


Hjemløs

Vi har efterhånden ferieret i Thailand en del gange – og mange gange ender vi på ‘vores sted’ langt ude østpå, på en lillebitte ø, på et lillebitte resort (Bamboo Hideaway) hos Katie og Martyn. Vi har nærmest fundet et slags ‘hjem-væk-fra-hjem’-sted.

…men nu har Katie og Martyn lejet resortet til nogle italienere.

Underlig fornemmelse – ligesom lidt ‘hjemløs’ – hvad nu?

(Katie & Martyn er stadig på øen og fører tilsyn m. resortet så de nye bestyrere ikke fucker dethelt op – og de vil være der når vi kommer 🙂 )


1 artist – 1 hour

VH1 prøvede kunststykket ovenfor i aftes med Sugababes. De 3 plastictøser har simpelt hen ikke lavet god musik nok til bare 10 minutter, så en hel time? Glem det!

Næh – lad mig få ‘Whigfield – 1 hour’ – *det* er kræs 🙂

link


So true…


Det er Jacobs skyld!

Jeg viste en video den anden dag med meget få og små musiske kvaliteter. Det lydmæssige billede blev så nydeligt opvejet af meget afklædte tøsebørn og andet lir – også lidt depraveret snavs; men altså: opvejet.

Buddy Jacob har sendt det her link – og hun falder igennem på både lyd og billede – iz nazty…

Undskyld…

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s