20.11.12 – Cola-favoritten er? Stenalderkost er lige så fesent som KernesundFamilie. Raid: Redemption :-)

Dav!

Ved ikke med dig; men min juleferie starter om små 3 uger hvor flyet letter mod de varme lande. 3 uger på langs, med drinks, fodmassage, hård træning (holde vejret osv.) og blåt, blåt vand – det bliver grftedme darjli’t.

How time flies…

Nåh ja – medierne fokuserer hele tiden på hvor mange palæstinensere der er omkommet – mens civile israelere i årevis har måttet leve med terror-raketter fra islamisterne i Hamas. Raketter skudt ind over grænsen til Israel (svinene kan godt nok ikke ramme; men that’s beside the point) for at ramme tilfældigt og sprede skræk og rædsel. I årevis har Israel undladt et passende svar…

Indtil den anden dag…


‘cola-favorit er ren religion’?

Måske…

Jeg mente i maaange år, at den suverænt bedste cola var en Pepsi Max. Men ifm. at jeg ville demonstrere mine overlegne evner til at smage sukker-cola frem for light-do, viste det sig, at jeg bedre ku’ li’ Pepsi Light

(Min prioriterede rækkefølge er: Pepsi light, Pepsi Max, Coke Zero og Coke Light).

Og nu har forskerne bevist, at der stort set ingen sammenhæng er mellem hvilken cola vi *siger* vi bedst kan li’ og så hvad vi rent faktisk synes smager bedst – hvis bare ikke vi kan se hvad det er vi får i koppen.

Hmmm, vi er simple simple – og let manipuler-bare væsner 🙂

Faktisk er der religiøse overtoner over Coca Cola og ‘favoritten’. Hvis det er en Coca Cola, er forsøgspersonerne mere tilbøjelige til at mene den smager godt, end hvis de ikke kender mærket.

http://videnskab.dk/forunderlige-forsog/hvad-smager-bedst-pepsi-eller-coca-cola(tak for billedet, Jacob – sådan en albinoSkittle må være ligesom at finde et firkløver, mindst 🙂 )


‘stenalderkost’ – tsk, tsk

Nej pomfrit – stenaldermennesket spiste ikke kun kød og ingen kulhydrater. De åd stort set alt der kunne fordøjes, inklusive kulhydrater.

Så til dig, homie, hvis du er faldet i stenalderkost-fælden – med mindre du har valgt stenalderkost fordi det er en genial undskyldning for at spise KØD – så er du ikke meget bedre end ‘kernesund familie’-tosserne…

http://videnskab.dk/kultur-samfund/stenalderjaegerne-guffede-gerne-kulhydrater


Film: The Raid: Redemption

Ganske underholdende asiatisk actionflic om en 15-etagers bygning kontrolleret af en crime lord, og som politiet vil indtage (hmmm, lyder det plot ikke bekendt?).

Bortset fra, at asiaterne stadig har for meget Sergio Leone-se-hinanden-dybt-i-øjnene-mens-ingen-siger-noget, så er det en ok underholdende flic med meget nydeligt koreograferet vold.

Fin til sofaen – dur ikke til kærsten!

Rotten Tomatoes: whoppin’ 84% !

link


Samme antal mennesker, samme positurer, samme ansigtsudtryk – og så er det alligevel ikke heeeelt det samme…

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s