07.12.12 – Ø’s store chance for payback. Meehlions! Mænd kan også være fjolser. RE5 og ANR: sutte-ringe!

Ahhh, weekend *igen* 🙂

Og lige en julefrokost i aften (på pinden hvor Overkommandoen også er med, så ikke noget med for meget snaps og så chatte honeys op v. buffet’en), fri lørdag og fø’sdagspartay for datter og moi søndag – gaver, *gaver*, *GAVER*!

Håber du har det OK og er en happy camper!

Hygge!

PS. Husk bamsen…


Enhedslisten store mulighed for payback

AFUK-ministeren gik jo af – han mener tilsyneladende stadig ikke han har gjort noget særligt galt – så han demonstrerer stadig ikke den mindste skam i livet; men han er dog gået af.

Men han havde heller ikke en chance:

  • Først og fremmest fik han jo dødskysset af sin statsminister da hun udtrykte sin fulde støtte. Eftersom hun ikke har sat foden rigtigt endnu, er det en støtte de fleste nok helst var foruden
  • Det var krop-umuligt for pressen at få en udtalelse om cirkusministeren fra hans egen partiformand. Uanset hvad man mener om radikal politik, så har Vestager demonstreret, at hun er en dygtig politiker – det er Uffe ikke
  • Hans tid i søgelyset og mediernes uønskede opmærksomhed ville være fortsat længe endnu – Enhedslisten havde jo her en fuldstændigt gratis mulighed for at give igen for den kontinuerte ydmygelse de har været igennem som regeringens upåskønnede støtteparti det sidste år – og specielt fra de radikales side.

BT påstår i øvrigt, at artistuddannelsen på AFUK koster mere pr. næse end det koster at uddanne en læge – det nægter jeg simpelt hen at tro på.

  • Det må være trist for de radikale – de evigt korrekte og moralsk overlegne, at være blevet fanget på sådan en lidt nusset og ulækker sag.


Meehlions – meeehlions- meeeeeehlions!!!!!

Kunderne vælter ind i butikken – der er 5 kvalitetsbevidste kvalitetsmennesker med den rigtige holdning til at holde vejret med stil – som har investeret de sidste spareskillinger i vidunderet!

071212_meehlions

Det skal ikke køre længe sådan her – så siger jeg op…


Ikke kun piger…

Det er ikke kun ‘det svage køn’ der ligger under for alskens ammestuesnak når det kommer til fysikken.

Man kan ikke smøre gnat på bingovingerne for at få dem til at stramme op –

071212_bodyman

– og man kan ikke spise noget (lovligt) der giver markerede muskler.

Så fat det dog…


Billedet er ikke doktoreret i Photoshop. Der er ikke forstærket kontrast, lagt blå himmel på eller tilføjet lækre detaljer.Der *er* så flot på Koh Pha-Ngan‏ (nord for Koh Samui)
Billedet er ikke doktoreret i Photoshop. Der er ikke forstærket kontrast, lagt blå himmel på eller tilføjet lækre detaljer.
Der *er* så flot på Koh Pha-Ngan‏ (nord for Koh Samui)


Overhovedet ikke nogen formildende omstændigheder

Resident Evil #327: Retribution – man kan ikke lave film mere ukvalificeret end det her – nul plot, ur-usselt skuespil, helt umulige actionsekvenser, en 100% utroværdig hovedperson og corny, tåkrummende dårlige one-liners i en 1½ times ubegribeligt langstrakt, ringe, uopfindsom, monotont kedelig i sine excesser – ørkenvandring.

Rotten Tomatoes: 29% – er alt for meget. Den her film, hele alene, kunne være grund til at indføre karakterer <0.

link


igen: ingen billedmanipulation - det *er* bare så groovey...
igen: ingen billedmanipulation – det *er* bare så groovey…


Får Bruce Lee til at se langsom ud

She could kick my ass anytime…

link


Det kan *umuligt* blive ringere…

Lokalradioen her i Aalborg (meget, meget lokal – kun første udviklingstrin over ‘og du har vundet et halvt pund kaffe for at tage 10 minutter ud af din travle førtidspensionist-dag for at være med i vores store konkurrence) har begået en ‘julekalender’.

071212_ANRjulekalender

Hvis du har et akut behov for at føle hjernen løbe ud af ørerne – eller bare vil have dig et godt grin på bekostning af ethvert tænkende menneske der bor i tilnærmelsesvis geografisk nærhed af ‘storbyen’ Aalborg – så lyt via linket herunder.

Forresten – lad hellere være…

http://anr.dk/anr/video/?type=XStream&video=29277Skamløs reklame

Lidt reklame-hjælp til Scott Sigler.

Scott Sigler (hail to ze Zjif!) financierer sine gratis og sehr, sehr gut’e podcasts med kickass scifi/gangster/football-historier med sponsorater fra flere forskellige firmaer. Og han bliver bla. målt på, om der er link-backs til hans rabatsider. Så dem putter jeg nu og da ind nederst i mine udfald 🙂

Rabat (15%) på sports-/løbe-sko? så: “Eastbay discount codes” på http://scottsigler.com/eastbay-discount-codes

Noget som helst på web’et, f.eks. hosting eller domæneregistrering (USD 2.95!): GoDaddy har været hotte i mange år: “GoDaddy promo codes” http://scottsigler.com/godaddy-promo-codes

Og sports- og fritidstøj (15%): “Moosejaw coupon codes” http://scottsigler.com/moosejaw-coupon-codes.

Man *må* jo iøvrigt holde af Moosejaw – se lige et promopic:


GOD WEEKEND!

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s