20.12.12 – ‘ikke skære over èn kam’: jamen, hvorfor ikke?

Hej!

Læs advarslen her før du eventuelt fortsætter.

Jeg har den samme grundholdning til alle religioner; men er stort set villig til at lade enhver troende beholde sin overtro for sig selv, blot den bliver dèr. Det gør den bare ikke for mange udadreagerende muslimer. Heller ikke herhjemme i lille Danmark.

Det synes jeg ikke er OK.

Hvis ikke du gider læse tiraden, så spring fra hèr.

Ellers – husk bamsen!


‘Ikke skære over èn kam’, jamen hvorfor ikke?

Jøder i København melder om flere og flere racistiske overfald. Overfald primært begået af unge arabiske og/eller muslimske mænd.

I øvrigt fuldstændigt i enighed med homoerne som også har svært ved at se kulturberigelsen fra mellemøsten som en positiv tendens.

Og i enighed med politi og flere politikere, inkl. soss’er, på Kbh rådhus som også placerer skylden for langt den største del af hate-crimes i Kbh på arabere og/eller muslimer.

Men hør lige hvad talsmanden for Islamisk Trossamfund siger:

»Det kan også være alle mulige andre. Muslimer har ikke nogen hudfarve, og det har kristne og jøder heller ikke. Hvis der sigtes til Nørrebro, så består den bydel af mange forskellige kulturer.«

Fredselskende, tolerante og taknemmelige - yezzir!
Fredselskende, tolerante og taknemmelige – yezzir!

Hvis alle kan se, at arabere og/eller muslimer (det bliver lidt trættende, at skrive sådan hele tiden – lad os bare tage tyrene ved hornene og sige det som det er: det er jo muslimer jeg taler om) er ansvarlige for overfald, forfølgelse og vold mod mindretal de ikke kan lide – men en af deres mest fremtrædende organisationer siger: ‘Nej, nej – det er ikke os – det må være nogen andre’…

…hvis muslimernes egen organisation ikke vil tage ansvar og stå ved – ej heller medvirke til en løsning…

…er det så ikke fuldkommen fair, at skære alle arabiske muslimer i Danmark over èn kam og ønske dem et andet sted hen end hèr?

I og med, at de overhovedet ikke vil anerkende bjælken i eget øje; men glad og gerne kæfter op fra sit selvopfundne martyrium som forfulgt minoritet – kan vi så bruge dem til noget som helst konstruktivt ift. at vedligeholde vores demokrati og respekt for mindretal?

Forestil dig lige engang, hvis der blev udstedt en officiel advarsel til alle arabere om ikke at bevæge sig bestemte steder i København, fordi de ikke ville kunne færdes sikkert og fri for vold. Og forestil dig en sensation og skandale, ivrigt kolporteret af islamofascisterne.

Men det er ikke arabere der ikke kan færdes frit og i sikkerhed. Det er jøder – og så er problemet ligesom slet ikke så slemt, eller?

http://jyllands-posten.dk/indland/kbh/article4944428.ece


Snydt, så vandet driver…

Vi har været der før – vi er garvede chiip-chiip-turister og vi har prøvet det meste før. Første læresætning: ‘Hvis det lyder for godt til at være sandt, så …’

…og alligevel lod vi os begejstre (læs ‘snyde’) og købte hovedtelefoner der viste sig ikke at have nogen bas-enhed – da vi kom hen på hotellet forstås. Jamen, for fucks sake da også…

Vi bliver aldrig klogere…


Det der er ikke sødt, nuttet eller kært - det er icky...
Det der er ikke sødt, nuttet eller kært – det er icky…


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s