25.02.13 – Træning, tvangstanker, alder og racet mod hullet

Davs!

Jeg tjekkede den der EU-test ud selv: fik 6 af 8 i figur-rækkefølge-testen og 17 af 20 i tekstforståelse. Matematikprøven var ikke andet end %-regning og aflæsning i tabeller, så den gad jeg slet ikke beskæftige mig med. Resultatet af de 2 første var, at jeg ‘with high probability would be able to pass the…’ – hvor svært kan det være? En underholdende debattråd på Ingeniørens artikel om emnet viser en del af problemet: adskillige af kommentatorerne er helt forbenede på, at der er fejl i testen og bruger uanede kræfter på at skændes, i stedet for at acceptere, at i den her test skal man læse spørgsmålet helt præcist og svare lige præcis på spørgsmålet og ikke noget-som-helst andet. Men i DK er det blevet sådan lidt: ‘Hvis ikke jeg havde alt rigtigt, må der jo være noget galt med prøven!’ – tsk, tsk…

(På det her ene punkt har jeg et ret højt elfenbenstårn at skælde ud fra: jeg ligger et sted op mod 90%-fraktilen for intelligens 🙂 Men for sgu da – resten af EU’s lande har masser af kandidater der kan svare på testen – hvor svært kan det så være?)


Tvangstanker – ikke her…

Fårg hvor hænger det skævt. Jeg så det pludselig da jeg var i gang m. at vaske gulv. Vi har haft gæster mens det har hængt sådan der!
Fårg hvor hænger det skævt. Jeg så det pludselig da jeg var i gang m. at vaske gulv. Vi har haft gæster mens det har hængt sådan der!

Som buddy Jacob siger: ‘Det hedder ikke OCD – det hedder CDO!’ (regn den selv ud 🙂 )


Kan godt være ballet er en anelse elitært; men de har gåd'någ godt styr på kroppen :-)
Kan godt være ballet er en anelse elitært; men de har gåd’någ godt styr på kroppen 🙂


Træning – man *kan* godt leve uden

…det er der i hvert fald nogen der påstår. Det tog mig et kvarters soul searching søndag formiddag, at gå med på Overkommandoens forslag om at droppe træning for en enkelt gangs skyld. Det tog yderligere en times tid at få bugt med den dårlige samvittighed. Jeg sidder og skriver her først på eftermiddagen og overvejer faktisk stadig lige at poppe over i svømmehallen; men jeg tror jeg vil prøve om jeg kan lade være…

Det er ikke ‘afhængighed’ som sådan – jeg bliver bare rastløs, mopset og mindre-elskværdig-end-normalt når ikke programmet følges.


‘Æselpuler’ og ‘hesteknalder’

Ekstrabladet i vanlig stil…

EB ved man hvor man har - nederst...
EB ved man hvor man har – nederst…

Hesteknalder og æselpuler.


Racet mod hullet

Hørte Depeche Modes album ‘Speak&Spell’ den anden dag – det er fra -81. Fåååårg – I be old… Det er en hel generation gammelt; men oppe i mit hoved er det ikke ‘gammelt’ eller ‘for lang tid siden’ – det er en del af mig, her og nu – men det er så også +30 år gammelt.

Kom til at tænke på hvordan jeg opfatter alder, liv og død den anden dag. Jeg har et par skavanker rundt omkring i fysikken som har vist progressivt forløb, og mens jeg en dag sad og kontemplerede en af dem, så var kalkylen helt kontant: takten hvormed fejlen vokser er ikke værre end, at den ikke kan være blevet helt gal før jeg engang kradser af – så why bother? Let’s get to the goal line running!

Jeg tror nok det er en god ting – ikke at bekymre sig om noget man alligevel ikke kan ændre – og også at have et afklaret forhold til, at vi *skal* herfra sooner or later.

Nå – du kan nok høre, at det er noget usammenhængende vås – jeg tænker videre…


Internet dating

link


Cartoons – Yoko

Fjollet og let sjofelt; men musikken er udmærket og skal bare spilles HØJT!

link

Advertisements

En kommentar til “25.02.13 – Træning, tvangstanker, alder og racet mod hullet

  1. Mark Twain sagde det egentligt meget godt med hensyn til døden. “I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it.”
    Når man ser det på den måde virker det jo meget fredeligt…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s