27.02.13 – RSSF er den bedste regering for Danmark. Æggeuret får ros. En ‘stamme af myrer’.

Old school i dag – dvs. en skråsikker politisk vurdering, lidt udenrigspolitik, lidt selvros og en fjollet video – enjoy 🙂


RSSF er den bedste regering for Danmark

Kombinationen af ærkesocialister, socialister og værdiforvaltere har vist sig, at være en rigtigt god ting for kongedømmet. Sosserne, SF og de Radikale fører i øjeblikket en politik som ingen liberal eller borgerlig politiker i sin vildeste fantasi kunne have forestillet sig indført – og det helt frivilligt.

Regeringen er ikke presset af en overtallig opposition – det er bare de barske realiteter der tvinger den til politik som virker – og det vil sige borgerlig/liberal politik.

Det er genialt…

260213_socialism

Hvis en borgerligt ledet regering havde fremlagt forslag om reduktion af SU’en, flere krav til studerende, flere krav til kontanthjælpsmodtagere, reduceret vækst i det offentlige, lavere selskabsskat osv., havde forslagene haft chancer som en snebold i helvede. Socialisterne ville hellere end gerne være blevet i hængekøjen og kæftet op om ‘social retfærdighed’, ‘velfærdsstatens endeligt’ og ‘blodbad i den offentlige sektor’ osv.; men nu er det de røde der har ansvaret – og så har de faktisk vist sig at have en smule ansvarlighed – hvem skulle ha’ troet?

Ironien og det sørgelige er, at vi bliver nødt til at vælge de borgerlige tilbage til magten for ikke, at de røde skal få gode ideer; men ikke for at få borgerlig politik fra de borgerlige – de brugte jo 10 år på at demonstrere hvordan man fører socialdemokratisk konsensuspolitik uden at lade sig lede af hverken værdier eller partiprogram.

Jeg ved godt, at de Radikales indvandringspolitik og holdning til Det Multikulturelle Samfund er gift for sammenhængskraften i landet; men jeg tror faktisk ikke på, at de vege politikere i V og K ville være i stand til at bremse for de Radikales nationalkulturelle selvmord, selv om de havde den formelle regeringsmagt

Så indvandringspolitikken (så mange som muligt med så få reelle kvalifikationer, så lille integrationspotentiale og stor religiøs frihed som muligt – på bekostning af frihedsrettigheder, demokrati og jødernes sikkerhed) ville nok ikke ændres stort hvis magten lå anderledes.


Æggeuret får ros

Jeg har faktisk solgt 2 (to!) Androidapps (den ene godt nok til Casper som gjorde det med armen vredet om på ryggen) og +100 på iPhone. Jeg har ikke nok anmeldelser til en officiel listing; men der er bla. kommet nedenstående 🙂

260213_appreview

og

260213_appreview2

Meeeehllions, meeeeeeeeeeeehllions!!!


‘himlens foretrukne børn’ vs. ‘stamme af myrer’

Kina satsede fra 90’erne benhårdt på en opgradering af arbejdsstyrkens faglige niveau – herunder en meget kraftig oprustning i antallet af universitetsstuderende – og det lykkedes over al forventning (fra -98 til -10 steg antal nyuddannede fra 830.000 til +6mio).

Kina glemte bare at sikre arbejdspladser til de sindsygt mange ekstra ingeniører, dataloger og andre højtkvalificerede.

Så nu har Kina udviklet en enorm underklasse af superlavt-betalte universitetsuddannede der går for kun lige-en-anelse over en migrantarbejders (landarbejder der tager ind til byen for at arbejde på fabrik) løn, uden opsparing, uden ordentlig bolig og uden håb for fremtiden.

En krudttønde…

260213_china

Læs den spændende artikel fra Information via linket 🙂

http://www.information.dk/255241


Den er stadig sjov 🙂

Man kan ikke helt forstå hvad hun smælder og skælder; men det kan man faktisk godt alligevel – poor guy 🙂

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s