04.03.13 – Nobelprisvinder i lidderadur siger:… ‘Friendly fire’ for US female military. Ringeste film 2012.

Ahhh, en ny uge truer. I dagens epistel er der lidt skind til husarerne; men fordi det er pakket ind i en kommentar om sædernes forfald, så er det i orden, NÅ!

En god film, vanartede PC-priser, syge værdier i det amerikanske forsvar – vi kommer vidt omkring 🙂

Husk bamsen!


‘nobelprisvinder’

Ahem, der er Nobelprismodtagere og så er der ‘nobelprisvindere’. Nobelprisen i Fysik, eller måske Medicin – vi kan endda tage Matematik – det er Nobelpriser med ‘N’. Priser givet for epokegørende forskning og resultater til menneskehedens fremme. I stærk modsætning til nobelprisen i litteratur.

Nobelprisen i litteratur (lille ‘l’) er en politisk og elitær, supersmal, etnisk-forfatter-reklame, som med usvigelig sikkerhed aldrig gives til nogen der for alvor har solgt mange bøger på den vestlige halvkugle. Meget gerne en etnisk forfatter, meget gerne en forfulgt minoritet, måske lidt kontroversiel – og *hvis* nobelprismodtageren i lidderadur *har* solgt et anseeligt antal bøger, så er det i hvert fald, under ingen som helst omstændigheder, noget der ville kunne anses som ‘populærkultur’ i vesten.

Kig billedet herunder:

040313_nobelprisvinder

‘Nobelprisvinder: “Italien har brug for…”‘ – Dario Fo lavede fjollet teater og skrev skuespil, så De-På-Bjerget har begavet ham med en nobelpris i lidderadur – og det skulle så betyde, at hans udsagn om noget-som-helst har nogen ekstra værdi?

Næh!

Berømte og elskede forfattere der har modtaget nobelprisen lidderadur inkluderer bla. de følgende, kendt i ethvert hjem: Derek Walcott, Kenzaburo Oe, Jaroslav Seifert, Gabriel García Márquez og den herostratisk berømte og elskede Salvatore Quasimodo.

Jeg er en litterær nidding…

http://jyllands-posten.dk/international/europa/article5229615.ece


Se lige hvad jeg lavede i går...
Se lige hvad jeg lavede i går…


Hver 5te?????

20% af kvindeligt militært personnel i USA udsættes for seksuelle overgreb ifm. tjeneste.

WTF?

‘Home of the brave, land of the free’ – well, hvis du er mand forstås. Hvis du som kvinde står i forreste linje og risikerer liv og lemmer for dit land, kan du udmærket blive udsat for seksuel vold helt op til voldtægt fra dine ‘brothers in arms’.

dobbelt-WTF?


Skin, skin, skin

Hvad gør man ikke for at forblive i rampelyset…

040313_cocoaustin

Altså – (pba. hulemandshjernens automatreaktion må jeg konkludere, at) hun *er* nydeligt skruet sammen (måske lige en anelse til den chubby side); og hun *er* faktisk stripper af profession; men alligevel… Den ‘kjole’ hun er hældt ned i, havde hun på til en officiel fest, ikke et swingerparty eller wife-swap.

Og nu har jeg så også prostitueret mig selv ved at vise et billede af dukkebarnet – men i den gode sags tjeneste forstås 🙂

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1929985.ece

Arh – let’s stay in character: Hun er ikke kun ‘en anelse’ til den chubby side…


Den ringeste skuespiller i 2012

For den begavede filmelsker kan det næppe komme som et stort chok, at Kristen Stewart fik prisen som ‘Årets dårligste skuespillerinde’ for sin præstation i hovedrollen i sidste uendelige installment af Twilight.

Måske Stewart er delvist undskyldt og man kan beskylde filmen for at have smittet af på hende, for Twilight ‘vandt’ også:

  • Dårligste instruktør
  • Dårligste birolle
  • Værste filmpar
  • Værste skuespillerhold
  • Dårligste fortsættelse
  • Årets Dårligste Film
Her er dukkebarnet (andetsteds beskrevet som 'den menneskelige ækvivalent til et blankt stykke papir') sammen med alletiders mest usandsynlige helt fra Twilight-katastrofen
Her er dukkebarnet (andetsteds beskrevet som ‘den menneskelige ækvivalent til et blankt stykke papir’) sammen med alletiders mest usandsynlige helt fra Twilight-katastrofen

Er det i øvrigt ikke en smule tankevækkende, at der ikke er en rask, rationel og heteroseksuel mand i verden der kan gå med på tanken om Edward fra Twilight som Mand, 1te-elsker, Helt og Idol – på samme tid som kvinder verden over er ved at falde i svime – hvad er det damerne vil ha’???

http://politiken.dk/kultur/film/ECE1906600/twillight-skuespiller-beloennet-for-aarets-vaerste-praestation/


Sådan kan man gøre en dyd ud af en løgn. 'Lage' my ass. Det er kylling pumpet op med vand og salt. 'Lage' - tsk, tsk, tsk
Sådan kan man gøre en dyd ud af en løgn. ‘Lage’ my ass. Det er kylling pumpet op med vand og salt. ‘Lage’ – tsk, tsk, tsk


Film: End of watch

I stand corrected – jeg startede på at se den her sidste år; men gav op – den var årnsvag… Men så fik Mathias mig til at genoverveje og vi så den i weekenden.

Fåååårg, en go’ gang buddyflic 🙂 God action, overbevisende spil, ekstrem vold, deprimerende realistisk og alt i alt voldsomt underholdende.

Rotten Tomatoes: 85% og publikum er enige – den er seværdig så det vil noget!

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s