05.03.13 – Katolsk dobbeltmoral pt. 462. Frist: 10 sekunder. ‘sexafhængig’? ‘healermesse’

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrr – en del tekst i dag – til gengæld er jeg sur!

Husk bamsen!

PS. Hvis du får Dagens Fix via Facebook kunne du måske overveje at abonnere via mail? Facebook skruer løbende på sine algoritmer for hvad man får i sit feed (kun ca. 16% af dine venners aktivitetsinfo når nogensinde dit feed), og med den nylige indførsel af betalte reklamer, kommer ‘almindelige’ posts længere og længere ned i rækken.

Det betyder, at du slet ikke kan være sikker på, at se alle posts fra de emner/personer du er interesseret i – fordi Facebook mener du bør se noget andet.

Derfor – hvis du vil være sikker på et advis når der udkommer en gang galde, skal du forlange en email (brug knappen til venstre) 🙂


Klage?????

Hvem ved sine fulde fem kunne finde på at klage over manglende effekt af en alternativ behandling? (Jeg ved godt, at det er en selvmodsigelse: hvis man har købt en alternativ behandling, er man jo pr. definition intelligensmæssigt udfordret, så svaret ligger lige for…).

Læs:
050313_klageoverhealing

Forbrugerrådets opgave er for satan da sgu ikke, at påvise hvorvidt stenen har været i lommen hele tiden; men blot, at skrive tilbage til klageren, at denne er en formørket tosse som er blevet befriet for overskudsmidler af èn med mindre moral; men mere hjerne end hende selv.

De uddannede mennesker inde på Forbrugerrådet må sidde og tude over, at skulle bruge tid på den slags idioti…


Endnu en katolsk dobbeltmoralist

En engelsk kardinal er blevet tvunget til at træde tilbage fordi han har været nærgående overfor præstekolleger.

O’Brien has been an outspoken critic of gay rights, denouncing plans for the legalisation of same-sex marriage as “harmful to the physical, mental and spiritual wellbeing of those involved”. He was named bigot of the year in 2012 by the gay rights group Stonewall because of his central role in opposing gay marriage laws in Scotland.

…og det er 4 mænd der i sidste uge trådte frem og afslørede kardinalens tilnærmelser for år tilbage.

In a short but far-reaching statement issued late on Sunday, the 74-year-old stated that “there have been times that my sexual conduct has fallen below the standards expected of me as a priest, archbishop and cardinal”.

Religion – tsk, tsk, tsk…

http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/25/cardinal-keith-obrien-resigns


En regel til alle parforhold

…der inkluderer mindst een kvinde:

Vi har lavet en regel om, at når Melissa er sur, har hun 10 sekunder til at svare på, hvad der er i vejen, og ellers gælder det ikke mere. Der er udløbsdato på.

Det er Linda P der udtaler sig om sit forhold til sin (kvindelige) kæreste; men reglen burde gælde alle forhold.

Helt svarende til huskereglen:

  • “Hvad er der galt skat, du virker lidt trist?”
    • “…der er ikke noget galt!”
      • “Nåh, jamen OK”

http://politiken.dk/ibyen/nyheder/scene/omtaler_scene/ECE1912721/linda-p-piger-er-meget-meget-svaerere-at-vaere-kaereste-med-end-maend/


‘sexafhængig’?

WTF?

Jeg kan muligvis godt forstå en kemisk induceret fysisk afhængighed af f.eks. heroin eller andre stoffer. Men ‘sex-afhængighed’ – hvor du beslutter og planlægger, at lyve for din kone, bruger et par tusinde på en massageklinik og så *bagefter* har bondeanger – det er ikke ‘afhængighed’ – det er effin’ mangel på rygrad og kujoneri af allerværste skuffe.

Læs lige hvad ‘Søren’ siger om sin ‘sexafhængighed’:

Efterhånden fik han elskerinder og kærestelignende forhold både blandt prostituerede og dem, han mødte på nettet. Han skelner mellem elskerinder og kærester ud fra graden af følelser, der er mellem ham og kvinden.

Selv om Søren gerne vil være sin kone tro, kan han ikke lade være med at opsøge sex med andre. Han er blevet afsløret flere gange, og hver gang er han ulykkelig og lover bod og bedring.

»Jeg tror, jeg har søgt efter at blive opdaget, for så kunne jeg måske komme ud af det. Men det har jeg prøvet flere gange og må sande nu, at det ikke dur. Jeg kan ikke slippe ud. Det er, som om der er en stemme, der siger, ’gør det nu bare. Så skal tingene nok gå. Du bliver glad af det, der sker jo ikke noget ved det’. En anden stemme siger, ’Lad nu være. Hvad er det, du vil opnå? Du ved jo godt, at du ikke får noget ud af det’. Men alligevel gør jeg det«, fortæller Søren.

Må jeg have lov at foreslå en effektiv kur til Sørens ‘sexafhængighed’ – det er jo motivationen der halter: motivationen til at være reel og fair mod sin kone (og husholdningsbudgettet; men det er underordnet i sammenhængen), så Søren kunne nok godt hjælpes lidt på vej hvis:

…han fik en fucxxxx gang TÆSK hver gang han havde været på bordel. Bank og gennemprygling indtil den vattede, usle undskyldning for en mand havde fattet, at han ikke har en diagnose, at han ikke har ‘behov for hjælp’; men at han bare er en ussel taber som skal ta’ sig sammen!

‘sexafhængighed’ som en diagnose der skal behandles af Systemet – arh, fuck da af!

http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/sygdom/ECE1911249/soeren-er-sexafhaengig-vi-kunne-tage-10-gange-til-lalandia-for-de-penge-jeg-bruger-paa-prostituerede/


Så er der healermesse igen

Og horder af hormonelt forstyrrede, integritetstruede, søgende, usikre og utilstrækkeligt uddannede kvinder vil flagre rundt fra den ene svindler og charlatan til den næste. ‘Hvor er svaret på tomheden i mit liv?’ ‘Hvem kan fortælle mig hvad jeg skal gøre?’ ‘Der *må* være en mening med det hele?’

Jeg græmmes…

050313_healing

På billedet ses hhv. en eventyrfigur, en svindler og et fjols.


Tailless Whip Scorpion

You couldn’t make that shit up!
050313_taillesswhipscorpion

link


W&M: Familiefest (det dèr kender jeg godt)
W&M: Familiefest (det dèr kender jeg godt)


Sørgelige gekkoer

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s