20.03.13 – Fantomhår. Eurotraining. En højpandet film. Side9

Hej igen

Har fugge-travlt; men kunne så heller ikke sove, og så bliver der jo lige tid til at begå et verbalt overfald alligevel.

Har lige hørt om SFs seneste arterieblødning – den små Jesper var jo tidligere SFU-formand, dvs. mere ren-end-de-rene; men nu er han skiftet til sosserne. Godt nok uden at have skiftet politisk holdning til de fleste sager; men han kan udrette mere hos S på bagklappen end forrest hos SF, siger han. Var der nogen der sagde karrierepolitiker?

Ligesom Rosenkrantz-Theil som nu, hvor hun er blevet S’er, fortryder sin medvirken og støtte til malingattentatet på demokratiet (AFR) i Folketinget for 10 år siden. Klamt, klistret og trist for demokratiet.

Nåh jo, ham Jesper der – som har skiftet parti – han har selvfølgelig ikke stillet sit mandat til rådighed for SF; men tager det med og forærer til S. Han sagde faktisk i radioen, at han mente det var det mest ærlige at gøre ift. hans vælgere. WTF?


Fantomhår

Lagde mærke til en underlig ting i brusebadet den anden dag.

…træder ind i brusebadet, åbner for vandet, venter lige til det bliver tempereret, går ind under vandet – … og så kører jeg begge hænder gennem håret.

Men jeg har for sgu da været kronraget de sidste 2 år???


Hvad tror du det er en reklame for? Krystalklart drikkevand fra indlandsisen? Økologisk dyrkede grøntsager? Næh! Tagpap!
Hvad tror du det er en reklame for? Krystalklart drikkevand fra indlandsisen? Økologisk dyrkede grøntsager? Næh! Tagpap!


Eurotraining

Jeg havde Mathias (søn) med i FitnessDK i lørdags. Han er begyndt at motionere/styrketræne og havde spurgt om vi kunne tage et pas sammen.

Jeg har godt nok mistet nærmest enhver antydning af bare den allermindste mulle og ligner efterhånden en krydsning mellem tollundmanden og en Copenhagen Fashion week-model; men…

…den gamle bitre mand kan endnu.

Fik mig til at tænke på videoen herunder 🙂

link


Man kan dyrke fridykning mere eller mindre seriøst. Det her er alt, alt for seriøst...
Man kan dyrke fridykning mere eller mindre seriøst. Det her er alt, alt for seriøst…


Ny storfilm for intelligentsiaen

Læs lige den her filmsynopsis:

I sine drifters vold
’Smagen af rust og ben’ skildrer Ali, der må overtage plejen af sin femårige søn, da hans ekskone ryger i fængsel. Sønnen har aldrig interesseret ham, men modvilligt tager Ali ansvaret på sig og flytter ned til sin søster, Anna, i den sydfranske by Antibes. Anna skaffer ham et job som dørmand, først på et diskotek, siden i det supermarked, hvor hun selv arbejder som kassedame.

På diskoteket møder Ali den smukke Stephanie, som han i første omgang indleder et slags venskab med. Da Stephanie i en af filmens mest sindsoprivende scener mister begge sine ben til de spækhuggere, hun i årevis har dresseret, lukker hun sig inde i sig selv.

Hun føler, at hun har mistet sin seksualitet og skønhed, og hendes selvsikkerhed er knust. Ali er den eneste, hun kan rumme. Han forventer intet af hende, og med Ali som følelsesmæssigt nulpunkt bygger hun langsomt sig selv op igen.

Anmelderne er pjattede med filmen; men – Jeeeeezuz!

Jeg hører så ganske hjerteskærende tydeligt ikke til intelligentsiaen…

Den her flic lyder så hamrende åndsvag, at jeg ikke vil fornærme dig med et klip.


Side9 – hvor får de dem fra?

180313_Side9medinafan

180313_Side9tattoo

Hendes forældre er sikkert oven i købet stolte.

Suk…

(Der står et pigenavn (hendes eget?) bag på låret; men det står på hovedet???)

Advertisements

2 kommentarer til “20.03.13 – Fantomhår. Eurotraining. En højpandet film. Side9

  1. … Jesper, det står jo ikke på hovedet, når hun tilbringer det meste af tiden på ryggen, med stængerne i vejret…
    (og står der ikke “Lucky – You” ?

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s