21.03.13 – Side9 part II: For den rene… ‘katolsk terror’. Artsy-fartsy flic og lidt astronomi


Not much today: en follow-up på historien i går, en sammenligning af religioner, en fesen film og et par Hubble-billeder…

Nåh jo – også apropos i går: i historien om min træningssession med Mathias, er det altså mig der er ham den store i videoen 🙂 Nå!


Side 9-pigen pt.II: For den rene…

Side9-pigen fra i går – hende med en tatovering bag på låret. Jeg *havde* godt set, at der stod ‘Lucky’; men jeg gættede nok bare, at det var et kælenavn eller så’n noget.

Men et par venlige kolleger har nærstuderet billedet, og der er faktisk en tatovering bag på begge lår. På det andet lår står ‘you’ – altså ‘Lucky you’. Og på hovedet? Fordi – hvis man ligger på ryggen med benene oppe mens dagens kæreste arbejder, så kan han se, at han er den heldige.

210313_luckyyou

Som jeg sagde – hendes forældre må være meget stolte…

Skank.


‘katolsk terror’

Katolikkerne har jo lige fået ny ypperstepræst, og det har jo ikke skortet på hån og latterliggørelse af kirken, paven, præsterne, næstekærligheden der er specielt rettet mod de små drenge, zombieritualet osv.

Hvis nu alle religioner var nogenlunde lige i deres tilgang til tro, ikke-tro, anderledes troende osv. – og man brugte Islam som målestokken, så måtte man vel nu forvente verdensomspændende terroraktioner, nedbrændinger af ambassader, lynchninger af anderledes troende osv?

Men i mange hundrede år har der ligesom ikke rigtigt været noget der hedder ‘katolsk terror’.

Islamisk do derimod…


Apropos...
Apropos…


Film: Testamentet

Vi skal i Biffen (den fesne bif for det belæste publikum her i byen) og se dokumentarfilmen Testamentet. Bagefter er der en sandwich og diskussion/debat om filmen.

Fesent, I know; men det er meget sjovt at se noget lidt mere seriøst en gang imellem, og snakken bagefter er rigtigt spændende. Vi har godt nok kun prøvet det en enkelt gang før; men vi vil altså gerne igen 🙂

link


“It’s a big ass sky, Mr. President”

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s