12.04.13 – ‘titusinder af koranskoler’? Lærer-evaluering. Taleban og de ‘civile’ ofre. ‘Æd’ vs. ‘spis’ :-)

Yo homie 🙂

Stadig i Kbh; men for hjemadgående om et øjeblik. Besøgte bror og hans nye kæreste – good times! Kæreste klarede overliggeren i fin stil. Besøgte det nye akvarium i går og venner i aftes – den sure gamle mand blev næsten helt jovial…

En del islam-bashing i dag – stå det igennem hvis du orker. Ellers blandede pics og alt muligt.

Har i øvrigt demonstreret mådehold i helt uhørt grad: En senil og forvirret pensioneret læge har udtalt sin unuancerede, udokumenterede (ja faktisk løgnagtige) kritik af kemobehandlinger. Fordi jeg kender nogle mennesker jeg i øvrigt værdsætter højt, som har en vis reverens for lægens synspunkter, har jeg afholdt mig fra rygmarvsreaktionen som ville være barsk læsning og slutte med et #standardmotto#.

Ikke fordi jeg ikke bliver nødt til at tage tossens vrangforestillinger under behandling; men den første version, som var en sjældent ondskabsfuld skidtspand, er blevet sendt i papirkurven.

God weekend og husk bamsen!


Ved godt jeg risikerer drakonisk afstraffelse; men: So true...
Ved godt jeg risikerer drakonisk afstraffelse; men: So true…


Der *er* retfærdighed til

‘Ny-dansk ungdomsråd’ holdt sidste år en ‘konference’ om integration osv.; men havde som taler inviteret en ekstremistisk imam fra Pakistan til at tale. En omvandrende, løgnagtig og islamistisk psykose som tager æren for indførelsen af blasfemilove i Pakistan hvorefter hån af troen og frafald straffes med døden.

Nu tager det offentlige støtten på 1mio (en million kroner) fra ungdomsrådet.

Nice one… Så kan de være inkluderende og tolerante for sine egne penge – skal nok blive underholdende, at se hvor langt idealismen rækker når de selv skal betale.

Nåh ja – #standardmotto#!

http://jyllands-posten.dk/indland/article5299081.ece


Hun sagde hun bestilte en stor sandwich så jeg kunne få resten; men...
Hun sagde hun bestilte en stor sandwich så jeg kunne få resten; men…


‘Taleban bruger kvinder og børn som skjold’

Ovenstående burde have været overskriften på DR.dk; men det er jo overhovedet ikke politisk korrekt. DR valgte selvfølgelig ‘Nato-angreb i Afghanistan koster 10 børn livet’, og så er det jo NATOs skyld når ‘civile’ ryger med i købet i Afghanistan.

(Man er jo ikke rigtigt civil når ægtemand eller nabo er involveret i kampen og skjuler sig på hjemmeadressen under kamphandlinger – så har man sådan set selv været ude om det).

Præcis samme mekanik som man kan se i konflikten mellem Israel og araberne – afskyd raketter og morterer fra tæt bebyggede områder og giv så Israel skylden når civile dør under modangrebet.

Øv…

http://www.dr.dk/nyheder/udland/2013/04/07/0407154731.htm


Forår??????
Forår??????


98% af alle US-lærere er fantastiske

I USA er de ifærd med at indføre målinger/evalueringer af skolelærernes kompetencer. Men det er svært. Næsten over en kam performer alle skolelærerne helt utroligt fantastisk. I stedet for en normalfordeling med de fleste på midten og så grupperinger under og over, har man foreløbig næsten kun fantastisk dygtige og kompetente lærere.

Det er svært for skolelederne, som går op og ned af lærerne til daglig, at holde den professionelle distance, og så bliver det fristende at være gode venner med alle og give (for) høje bedømmelser.

Men de arbejder på det og forventer, at indkøringsperioden vil ende i en situation hvor man sagligt kan vurdere den enkelte lærers kompetencer.

Og så til det store spørgsmål – og hvad så? Hvad skal man bruge det til? Man kan jo ikke fyre en offentligt ansat uden en hulens masse bøvl.

Her er et godt forslag: Gennemfør objektive, målbare vurderinger af lærerens indsats, kompetence og resultater og gruppèr i en af 3 grupper:

  1. Præstationen er klart utilfredsstillende og skal forbedres.
    Konsekvens: Læreren modtager ikke den generelle lønstigning som aftalt i overenskomsten
  2. God og tilfredsstillende præstation.
    Konsekvens: Læreren får fuldt del i aftalte lønstigninger og andre goder.
  3. Den ovenud gode præstation som kan være et forbillede for andre
    Konsekvens: Læreren får del i ekstra afsatte midler for opnåelse af bonusmål

På denne måde vil gode og fantastiske lærere stige i løn, mens lærere der ikke performer som de skal, sagter agterud og efterhånden må se sandheden i øjnene. Sub par-lærere vil selv sige op fordi de ikke opfylder kravene til stillingen – ingen fyringer og et naturligt og gennemskueligt system.

(Hvis de nye adgangsbegrænsninger på seminarierne i Danmark blev påtvunget de nuværende studerende, ville 7 af 10 ikke være kvalificerede til at deltage.)

http://www.nytimes.com/2013/03/31/education/curious-grade-for-teachers-nearly-all-pass.html


Brød og cola plus en kage = super frokost!
Brød og cola plus en kage = super frokost!


‘titusinder af koranskoler i landet’

Islamister i Bangladesh vil have en ateist hængt for at have været ‘blasfemisk’. Ikke noget underligt dèr – det er Islam i fuld dressur og det sædvanlige overdrev.

Ja, ja - jeg ved godt den her specifikke tosse ikke er araber; men islamister: det er èt fedt...
Ja, ja – jeg ved godt den her specifikke tosse ikke er fra B.; men islamister: det er èt fedt…

Det var noget andet jeg faldt over – i nyhedstelegrammet står:

Bag demonstrationen står Hefajat-e-Islam, der har støtte fra titusinder af koranskoler i landet.

Titusinder? ‘Skoler’? Anstalter hvor unge indoktrineres til ensrettet, fascistisk, intolerant, racistisk og voldelig diskrimination af anderledes troende (og ikke-troende). Det er for sgu’ da ikke ‘skoler’.

‘Titusinder af koranskoler i landet’ – dèn ene formulering burde være nok til, at landet ikke kan modtage hjælp, få udviklingsbistand, modtage besøg, have en turistindustri eller i det hele taget deltage i det internationale samfund.

#standardmotto#

http://www.dr.dk/nyheder/udland/2013/04/06/0406121443.htm


WTF er det der?
WTF er det der?


WTF?
WTF?


How animals eat their food

Den florerer i øjeblikket på FB; men hvis nu du ikke har set den – hysterisk!

link


      

God weekend!

      

.

Advertisements

En kommentar til “12.04.13 – ‘titusinder af koranskoler’? Lærer-evaluering. Taleban og de ‘civile’ ofre. ‘Æd’ vs. ‘spis’ :-)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s