16.04.13 – 4 trunter i lårkort og høje hæle – what’s not to like? Om Maorierne og at føle sig som en idiot. Børneopdragelse

Hej igen

Hvis du overlevede tekst-overfaldet i går, er det lidt mere tilgængeligt i dag – enjoy…

Jeg har en træningssession i poolen i eftermiddag med en begynder der gerne vil kunne holde vejret lidt længere og dykke lidt længere. Jeg har kun 1.5 år på bagen som fridykker; men jeg har efterhånden styr på basisdelen og glæder mig til at give lidt videre af alt det jeg har lært 🙂

I øvrigt er livredderne begyndt at øffe lidt over min træning som jo for en del foregår under overfladen. Må nok overveje, at melde mig ind i klubben i Aarhus og så træne det ‘spændende’ dèr, og træne alm. kondition og teknik i overfladen i Aalborg.

PS. Apropos, at det nu åbenbart er tilladt åbent at tale om forfølgelse af kristne og andre religioner og ikke-troende i de muslimske lande: De hellige som var så åbne og positive ift. Det Arabiske Forår – og som ikke ville høre på advarslerne – de vover ikke at spille overraskede eller chokerede nu. Pogromerne er en udvikling som var helt forudsigelig – og som var ventet af alle som ikke er forblændet af den grænseløse tolerance. Islam dur ikke – troen blander Samfund, Love og Tro sammen i en uhellig blanding – og det er *altid* til ulempe for demokrati, tolerance, sameksistens og menneskerettigheder – alt dèt islamapologeterne altid efterspørger hos os andre…


Awww yeah

Lyt til klippet herunder, genkender du nogen?

🙂


4 x Lårkort og høje hæle – mmmmmm?

Det er normalt historier man sådan gnægger lidt af: “høh, høh – nøj, hvor har han haft det *hårdt*, høh, høh…”. Men den her historie – den er altså slem.

Du får lige forhistorien og så et citat der forklarer det hele. Gutten blev samlet op af 4 kvinder, 30 til 36 år, i lårkort og stiletter og tilbudt et lift. I stedet for, at blive kørt hen hvor det var aftalt, blev han kørt afsides og misbrugt.

130413_rape

Overmandet og voldtaget af 4 kvindelige arbejderklasse-briter på 86-90 kg – det er nasty…

http://www.torontopolice.on.ca/newsreleases/pdfs/26110.pdf


Maorierne og at føle sig som en idiot

I sidste uge fik en DFer ørerne i maskinen fordi hun skrev om hvor åndsvagt det føltes, som et civiliseret menneske, at skulle deltage i den officielle velkomstceremoni ifm. et besøg i New Zealand. Åndsvagt fordi ceremonien inkluderede en maori-dans af en mand i bastskørt som sang og skreg mens han dansede rundt. Og bagefter skulle man gnide næser fordi, sådan gør man dèr.

Etnisk, javist. Men han ligner altså alligevel en idiot, for det *er* altså 2013 nu - ikke 1762...
Etnisk, javist. Men han ligner altså alligevel en idiot, for det *er* altså 2013 nu – ikke 1762… Og ham bagved – very etnisk og ægte, yezzir!

Og det kan man altså godt føle sig lidt beklemt ved – og man kan nemt forledes til tanker om, hvor langt man skal strække tålmodigheden med etniske indslag i tolerancens navn.

Fuldstændigt og lige præcist ligesom debatten om Kiwiernes åndsvage rugby-ritual hvor de opfører en stammedans, råber og grimasserer og forsøger at intimidere modstanderholdet – som i øvrigt har at stå stille uden at fortrække en mine, for det står i rugby-reglerne – i den hellige tolerances navn.


Hvor i fxxx bliver foråret af?
Så mangler der bare blade…


Børneopdragelse, 7 muligheder

Krabben er min favorit. Den lyserøde variant giver mig myrekryb…

link

Advertisements

En kommentar til “16.04.13 – 4 trunter i lårkort og høje hæle – what’s not to like? Om Maorierne og at føle sig som en idiot. Børneopdragelse

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s