22.04.13 – Bliv ikke arresteret, du kan dø af det. Nintendomedaljen iz gone. Den Blå Planet!

Yo homie

En er gået hen og blevet gammel. Tabte kg omsættes nu nogenlunde helt-vildt-hurtigt til ekstra volumen på maven og nyvundne svuppe-kg – øv.

Skal til intro m. Aarhus Fridykkerklub i aften – glæder mig. Udmærket weekend med sol og slap-af – har savnet solen længe 🙂

Var i svømmehallen i går – fuldt gummi-setup og så monofinne. Når man sætter fuld skrald på, så vil selv en gummidragt på 1-3 mm, der sidder som sprøjtemalet på, blafre lidt – good times! 🙂

Hygge!


Pas på ikke at komme i detentionen

…eller arresten.

For hvis du skaber dig, og arrestbetjentene bliver nødt til at pacificere dig – og du så skulle være så uheldig at få for lidt ilt så du besvimer og derefter, efter en tid fordi din hjerne er skadet, dør – så er det ikke nogens skyld. Så har arrestbetjentene blot brugt den magt de har bemyndigelse til.

At du er død fordi ingen var opmærksomme på, eller måske helt gad tage det alvorligt, at du gik fra: at være hysterisk til fastholdt, til mindre fysisk aktiv, til mere stille, til meget mindre fysisk aktiv, til helt stille, til blå i ansigtet, til helt helt stille, til bevidstløs og derefter til hjerneskadet – det er der ikke at gøre noget ved. Herre-uheldigt; men hvad kan man gøre?

7 mand var fælles om at mase livet ud af en arrestfange – han gennemgik i hvert fald noget svarende til ovenstående forløb. Nu har en kriminal-efterforskning konkluderet at arrestbetjentene ikke overskred deres beføjelser, og derfor er der ikke basis for en straffesag, siger chefanklageren.

Men hvad i alverden med de 7 mænd der uden at reagere (korrekt) står og ser på, at en mand besvimer og holder op med at trække vejret. Er de ikke skyldige i, at have undladt at reagere på et menneske i overhængende livsfare? Det er så uendeligt lidt, de skulle have gjort for at forhindre dødsfaldet; men de gjorde det ikke.

Det danske magtapparats forkærlighed for, at lade sine egne slippe er kvalmende…

http://politiken.dk/indland/ECE1949273/benlaas-sag-arrestbetjente-slipper-for-straffesag-om-fanges-doed/


Den Blå Planet i Kbh - et besøg værd!
Den Blå Planet i Kbh – et besøg værd!


Nintendomedaljen tilbagekaldes

De 2 lænestolsmedaljer til dronepiloter er trukket tilbage til fordel for eksisterende udmærkelser til sofasoldaterne.

Der *er* retfærdighed til 🙂

http://www.military.com/daily-news/2013/04/15/hagel-repeals-drone-service-medal.html


Den Blå Planet i Kbh - et besøg værd!
Den Blå Planet i Kbh – et besøg værd!


So true...
So true…


Film: Zero Dark Thirty

Suuuperspændende film (samfulde 2.5 timer) om jagten på Bin Laden. Rejser vægtige spørgsmål vedr. ‘interrogation under duress’ (jeg kan ikke lige huske hvad det hedder på dansk) med waterboarding og CIA ‘black sites’; men som civiliseret, ikke-islamistisk og vestlig tilskuer, så er det en nærliggende tanke, at nogen gange helliger målet midlet…

Se den!

Rotten Tomatoes: Whoppin’ 93%. Viser bare, at de af kollegerne der ikke ku’ li’ den, fatter hat…

link

Reklamer

3 kommentarer til “22.04.13 – Bliv ikke arresteret, du kan dø af det. Nintendomedaljen iz gone. Den Blå Planet!

 1. Zero dark thirty: 2,5 times indædt kedsomhed som ingen må sige noget imod, da den jo handler om jagten på vestens hadeperson nr. 1. Desuden har instruktøren opfundet en hovedperson til rollen, som man skal synes om, da hun er kvinde og dermed skal overvinde sit bedre væsen og nedværdige sig til at operere på mænds niveau. Blev slået op som om det var en ægte person, men det var det jo ikke i virkeligheden, så hun er valgt for at “repræsentere de kvinder der har medvirket i eftersøgningen”. Alt i alt en totalt ligegyldig samfundskommentar i en allerede lang film.
  Filmen hænger desuden ikke sammen. Der er ikke en naturlig fremgang fra en scene til den næste og man sidder tilbage med en masse brudstykker af en historie, hvor man gentagne gange tænker, at det man så får lidt siden, bare var fyld og ikke førte til en progresion i historien.
  Jeg vil hellere se to timers real-time video med fluefiskeri i limfjorden end at se zero dark thirty igen. Så har jeg da sparet en halv time.

  1. Øj, man sku’ tro du og Robert var meget meget ældre. De der 2 gamle sure Waldorf&Statler rinder en ihu 🙂

 2. … en af de kommentarer du bare vidste ville komme:
  Ang. Zero Dark Thirty:
  Booooring! De første 45 min med tortur, tortur, et par bombesprængninger og mere tortur, som jeg spildte mit liv på, gav mig ikke noget indtryk af, at torturen rent faktisk gav brugbare oplysninger.
  Karakterende er sikkert ramt spot on, for de var/er umådeligt kedelige.
  Dialogen er sikkert også realistisk, for den er ligeledes boooring.
  Jeg holdt ikke ud indtil belønningen: seal teamets operation – Men har ikke engang gidet spole frem til den efterfølgende.
  – og husk lige, at Jesper også synes at “Sunshine” er en kæmpefed film!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s