02.05.13 – Alkohol vs. Hash vs. Steorider – hvad skader mindst? Skrivning part I. Pics og en wtf?

Jeg er lidt ugidelig så lixtallet kommer endnu længere ned idag end normalt. Jeg har åndsvagt travlt på arbejde; har sagt ja til lidt for meget og min kollega er blevet shanghajet til projektarbejde – fårg, man knokler.

Holdt et indlæg på UCN for deres datamatikeroverbygning i sidste uge. Det tog blot en time; men kostede vildt i forberedelse. Har sagt ja til at holde et indlæg på noget uni-sponseret kongres/seminar i Kbh for dansk erhvervsliv senere på måneden. Indlægget tager blot 20 min; men kommer nok også til at koste en del i forberedelse.

Work, work, work…


Kan du se hvor frisuren kommer fra?
Kan du se hvor frisuren kommer fra?


Hvad skader mest?

Kig lige på grafikken fra DR herunder:

020513_skadeligestoffer

Tabellen viser skadevirkninger af det enkelte stof, alkohol, hash, lsd, steorider osv, for den enkelte og for samfundet (for sidstnævnte målt i ‘omkostninger’).

Og jeg som gik rundt og troede, at steorider var det allermest farlige man kunne bruge, kun overgået af LSD. Men sådan er det ikke.

Men – for the record – jeg synes ikke hash skal legaliseres selv om det er mindre skadeligt end alkohol – man bliver en smule dum af det, og det er der ingen grund til at støtte eller advokere.

Men steoriderne – ud fra politikeres og AntiDopingDanmarks skrækkampagner må man formode, at dèt at skyde sig m. steorider nærmest er som at underskrive sin egen invaliditetsdom – men hvor har de det fra? I hvert fald ikke fra samme undersøgelse som DR viderebringer…

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/04/29/20130411135851.htm


'kjolebukser'?
‘kjolebukser’?


Skrivning, part I

Tag 100 skriftlige besvarelser af en opgave og rangorden dem fra 1 til 100. Tag så besvarelse nummer gennemsnit, altså nummer 50 (du skal ikke starte Robert – vi tager bare nr. 50, ok?).

Find så en person med en rigtigt ringe håndskrift og en med en rigtigt god do – og lad dem kopiere opgaven ord-for-ord, lige nøjagtigt den samme opgave – bare skrevet grimt og pænt.

Den samme opgave, med det samme indhold og den samme person bag selve besvarelsen vil nu, ift. de 100 opgaver vi startede med, kunne svinge i bedømmelse mellem nr. 15 og 85.

Med andre ord – skrivefærdigheder, også de helt basale mht. at skrive pænt, betyder rigtigt meget for, hvordan dit arbejde bedømmes af andre. Uretfærdigt – måske; men sådan er det. Det kan betale sig at gøre sig umage!

110413_skrivning

(indlægget er parafraset fra en udsendelse på DK4 for et par uger siden).


Nye halsvægte til med og uden våddragt. 2.7 og 3.4 kg
Nye halsvægte til med og uden våddragt. 2.7 og 3.4 kg


Tadaa!
Tadaa!


WTF?

Det’ godtnok nasty…

link


Myrekryb

Den her reklame giver mig galopperende myrekryb. Hvem virker den på? Hvis den her reklame virker på en person, er den person så umanerligt ubegavet, at vedkommende ikke vil kunne have færdiggjort 9’de klasse og dermed få sig et job og få råd til en luftfrisker – og så ku’ det jo være lige meget…

Myrekryb – tjek! Ufrivillige trækninger i skuldre og knytnæver – tjek!

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s