28.05.13 – Fridykning på Malta igen. Boksning – but why? Ny jernhest. Endnu en ussel film

Om 2 uger tager jeg igen til Malta på fridykkerkursus – jeg har den fedeste fornemmelse af spænding, forventning og ro ved tanken om at dykke ned igen. Sidste år havde jeg trænet fridykning mentalt i 4-5 måneder; men nu har jeg efterhånden 18 måneders intensiv og koncentreret træning bag mig, både fysisk og mentalt, så jeg glæder mig til at se hvad det kan blive til.

070612_waiting1_Malta

Overkommandoen tager med; men det er for at slikke sol 🙂

Apropos She Who Must Be Obeyed – hun tager til Milano på shopping i morgen og bliver væk helt til søndag. Jeg udnytter chancen og vil nok træne som ind i helvet’ for at få pudset dagsformen af – bli’r stort!

Anyhows – ha’ed sjovt og husk (osse dig Casper) at selv når jeg udtaler mig meget kategorisk, er der som regel en lille kattelem for undtagelser. Det er meget sjældent noget er 100% helt rigtigt eller helt forkert, og jeg prøver (for det meste) at levne en lillebitte plads for dissens og reasonable doubt 🙂


Se hvad jeg har!

Efter 3 ugers tovtrækkeri med Davinci cykler (Danmarks dårligst kundeservice, tror jeg), kom den i går – nice yez?

020613_AvenueSpirit

Vidunderet erstatter den gamle havelåge som jeg fik afsat på Den Blå Avis i søndags for en hæderlig pris:
020613_AvenueAirbase2006


Mandens hoved ser sådan ud fordi en anden mand i 12 omgange har slået løs på det. Jeg lærer aldrig at fatte fidusen i boksning. Du kan overleve/kapere at få skadet og ødelagt det meste andet på kroppen; men hovedet - det er dèr du èr - når du skader hovedet, bliver du hver gang en lidt anden person med lidt mindre kapacitet - jamen, hvorfor?
Mandens hoved ser sådan ud fordi en anden mand i 12 omgange har slået løs på det. Jeg lærer aldrig at fatte fidusen i boksning. Du kan overlevere/kapere at få skadet og ødelagt det meste andet på kroppen; men hovedet – det er dèr du èr… Når du skader hovedet, bliver du hver gang en lidt anden person med lidt mindre kapacitet – jamen, hvorfor?


L4D2 - eeeeeeek
L4D2 witch – eeeeeeek


Film: Die Hard 5

Fårg, hvor er den ringe! Både UberCommand og jeg var allerede 10 minutter inde i katastrofen blevet drønirriterede på John MacClain som opfører sig som en senil gammel tosse. Og derfra går det ned af bakke med ur-usselt skuespil som man forsøger at kompensere for med endnu større eksplosioner, flere våben og ondere fjender.

Det er *så* ringe – vi bør sagsøge en-eller-anden for de spildte 97 minutter.

Hvis du kunne lide de 4 første DieHards med fandenivoldsk humor, ironi og en halv-troværdig helt (ja, lad os bare være gavmilde og tælle 4’eren med), skal du ikke se denne – du bliver skuffet og også lidt deprim over den måde livet ubønhørligt skrider frem – og hvordan nogen mennesker bare ikke ved hvornår de skal stoppe…

Rotten Tomatoes: 15% – præcis så ussel en score som ‘filmen’ fortjener…

Bruce sku’ tage Sly i hånden og så bare holde op…

link

Advertisements

2 kommentarer til “28.05.13 – Fridykning på Malta igen. Boksning – but why? Ny jernhest. Endnu en ussel film

  1. Jeg skriver både: “som regel” og “meget sjældent” og “jeg prøver (for det meste)” – så jeg er lige præcis enig. Homøopati, numerologi, astrologi, teblade-læsning, tarotkort, shamanisme, astrallegmeprojektion, håndlæsning, irisanalyse, medianbaner, energiniveauer, ånder, magnetisme, kobberarmbånd, krystaller, pyramidekraft osv – er – uden antydning af kattelem – humbug, svindel og opium for lavt uddannede mennesker, primært kvinder.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s