30.05.13 – ‘debat’ om den økonomiske politik? Den *kan* ikke flyde :-) Holdninger! Hud!

Så har købers advokat sendt papirerne; det bli’r mere og mere sikkert, at vi flytter 🙂

Hele dagen i dag i Kbh til seminar (test og kvalitetssikring i softwareindustrien) – 160 ligesindede og masser af kloge indlæg – bliver fint.

Sidder lige nu i flyveren efter indcheckning i AALs nyrenoverede lufthavn. Der er stadig et par småting: der er 15m fra indgang til gate i fugleflugt; men en kæmpe omvej for at komme igennem security som har en scanner for lidt *og* en tvunget omvej gennem butiksområdet. Jeg har mest en fornemmelse af et dilettantisk forsøg på bondefangeri; men jeg er også en bitter gammel mand.

Og klipklapper bliver *aldrig* fikse – uanset applikationer og similisten – de er fuggin’ ugly! Om så der er 45 i skyggen: klipklapper dur kun til stranden (måske) – ikke til job…

Der er lidt rigeligt hud nederst i dagens fix – som er en anelse letbenet; men jeg gad ikke rigtigt – hvis du bliver let bornert eller ‘moralsk forarget’ – så klik væk nu! Ellers er det lang tid siden jeg har haft anledning til at bruge bamsen – enjoy 🙂

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Talkshow

Venstre og Socialdemokraterne skulle tirsdag aften diskutere om den førte økonomiske politik er rigtig. Hmmm, den nuværende regering laver politik og beslutninger som den gamle regering kun havde våde drømme om, så det blev lidt til – ‘jah, joh – man kan sige, at…’.

Men når regering og opposition er 90% enige om den økonomiske politik, giver det ikke meget mening, at lade dem stille op til et debatprogram. Måske en bagtanke var at skubbe yderligere til politikerleden? I så fald lykkedes missione…

Jeg tror det socialdemokratiske projekt er blevet ændret for ikke så lang tid siden til at have som erklæret mål, at udskifte vælgerskaren fra de nuværende (well: nuværende forhenværende, se bare meningsmålingerne) socialismeromantikere med Venstre og Konservatives borgerlige ‘yde før nyde’-som Marianne Frederiksen siger-vælgere.

For – hvis ellers man turde stole på hvad Socialdemokraterne (dvs. statsminister Vestager) siger (men det *kan* man jo ikke), så skal vi da blive ved sosserne – de fører jo i store træk ansvarlig politik.

Eller hvad?


Gælder religion, overtro, alternativ behandling osv. osv. osv - Ikke alle holdninger er lige meget værd! Tak til John for billedet .-)
Gælder religion, overtro, alternativ behandling osv. osv. osv – Ikke alle holdninger er lige meget værd!
Tak til John for billedet .-)


Jeg troede det her var en and

Det lyder simpelt hen for åndsvagt, at et industrialiseret land i den vestlige verden konstruerer en ubåd der er for tung til at dykke ud (dvs. komme op til overfladen ved egen hjælp). Jeg gad ikke læse historien da den kom frem den anden dag – simpelt hen for åndsvagt.

Pt. den sikreste metode til fremdrift for S80
Pt. den sikreste metode til fremdrift for S80

Men den er god nok, suk… Som den militærtekniske artikel siger: “…a buoyancy problem” 🙂

http://ing.dk/artikel/ny-spansk-ubaad-er-tung-til-komme-op-igen-159105

Defense Industry Daily


Udmærket billedkvalitet m. iPhone

Blænde, lukketid, eksponering? Dunno - bare peg og klik...
Blænde, lukketid, eksponering? Dunno – bare peg og klik!


Fast partner og så skrider fysikken

En kammerat har fået verdens næst-sødeste kæreste – efter overkommandoen selvfølgelig – og hun er herredygtig til kager. Det kan man godt se på ham…

Minder lidt om den omvendte version af det her 🙂
110413_girls


You’re doing it wrong!

300513_ur


Sexy workout

Helt enormt meget hud på Youtube… – undskyld…

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s