28.06.13 – Finsk svindellys i ørerne. Elitær tomgangssnak. Religiøs berøringsangst. Gratis vold

Jeeez, jeg er negativ i dag.

Ha’ en god weekend alligevel 🙂


Put the light where…

…the sun don’t shine.

Et finsk svindlerforetagende sælger et apparat der kan kurere vinterdepressioner (og forbedre sportsfolks reaktionstid med 20% og meget andet) ved at lyse ind i ørerne.

I shit you not…

280613_Valkee

Hvor retarderet og intellektuelt underfrankeret skal man være, for at brænde penge af på lys i ørerne?

Jeg har et forslag til, hvor de burde placere lyskilden. Det vil nok kræve en lidt længere ledning; men…


Bulls… !

Jacob kom forbi en murstensvæg med skævt rettede sten nede på havnen. Ved siden af står et skilt der skal forklare den almindelige borger, hvad det her går ud på:

“Forskningsprojektet undersøger hvordan en arkitektonisk struktur, i dette tilfælde en murstensvæg, kan artikuleres udfra miljømæssige faktorer. Som grundlag for dette studie, er der skabt en digital generativ model, som kan søge forskellige rotationspositioner for hver sten, der tilsammen udgør væggen der evalueres i forhold til implementerede arkitektoniske krav.”

Jamen, for fa…. da for en gang prætentiøst ævl.

Jeg slog lige op hvor ‘Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi’ hører hjemme – det hører hjemme på det teknisk naturvidenskabelige fakultet, ligesom Rigtige Ingeniører.

En Rigtig Ingeniør siger ting som:

“Med en bedre kalibreret feedback-kontrolløkke til styring af fødeventilen for flydende brændstof, kan vi forøge løfterakettens nyttelast med cirka 17.2%”

Eller

“Svaret er ‘nej’!”

En prætentiøs spradebasse på en desertøruddannelse fra Humaniora siger:

“…kan artikuleres udfra miljømæssige faktorer. Som grundlag for dette studie, er der skabt en digital generativ model, som kan søge forskellige rotationspositioner for…”

280613_ordgejl


Religiøs berøringsangst i Danmark

Sundhedsministeren har begået knæfald for jøder og muslimer som vil have lov til at snitte i deres drengebørns kønsdele. Der skal ikke lovgives på området og:

Vi skal have sikkerhed for, at omskæringerne finder sted på forsvarlig vis. Derfor stiller jeg krav om, at omskæringer af drenge, som er mere end to måneder, skal foretages på klinikker, der er registreret i Sundhedsstyrelsen

Jeg blev så arrig, at jeg ikke gad også at slå muslimernes regler op; men for jøder gælder, at omskæringen skal ske senest 8 (otte!) dage efter fødslen.

Derfor virker ministerens krav om tilsyn ved omskæring efter 2 måneder patetisk, virkelighedsfjernt, religionsforskrækket og træls halalhippi-agtigt.

Føj…

http://www.dr.dk/nyheder/indland/2013/06/27/0627112704.htm


Straf, ret og rimelighed

Hvad tror du straffen er for at sparke en mands dør ind, trænge ind og så smadre ham med en hammer?280613_hammervold

Hvis du ikke har haft noget mellemværende med loven tidligere, får du 3 måneders fængsel. Hvis du har 2 tidligere voldsdomme, får du 6 måneders fængsel.

Det er godt nok billigt sluppet.

Suk…


Sov dårligt

En nat sidste uge – der var varmt som et vist sted, lummert og stillestående. Alle vinduer åbne; men ikke en vind. Dertil en hund:
200613_sovendehund
der snorker – suk…


200613_stupidUde på pinden har et par kolleger og jeg flere gange spekuleret i, at udnytte den afgrundsdybe uvidenhed hos mange godtroende; men vi kan ikke få os til det – vi er simpelt hen for go’e mennesker 🙂

Man kunne f.eks. ‘opfinde’ en Energiforstærker, baseret på ældgamle kinesiske traditioner (så er det nemlig noget godt, hvis de gamle kinesere sagde det, yessir!). Måske en lille lækkert designet device med et par ledninger og så et armbånd placeret lige præcis en tommelfingerbredde over håndledsknoglen. Devicen går så ind med en ny og hemmelig teknologi – endnu under ansøgning om patentbeskyttelse (derfor kan vi ikke forklare nærmere aht. konkurrenterne forstås) og skanne bærerens naturlige energier og så, via medianbanerne, vha. svage og helt præcist modulerede svingninger, forstærke de positive energier. Det vil kurere nedgroede negle, migræne, vorter, monobrow og, hvis du køber pro-udgaven, også anal inkontinens og social fobi.

Vi ville kunne sælge dem i bunker til de godtroende, de søgende, de naive, de teknisk-naturvidenskabeligt ufunderede og også de helt regulært ubegavede. En guldgrube; men som sagt: vi kan ikke få os til det.

Det er regulært nok, at sidde på sidelinjen og råbe op om verdens uforstand – en anelse elitært, måske; men det er noget helt andet bevidst at ville stikke snablen i folks pengepung, alene fordi man kan udnytte, at de ingensomhelstting fatter…

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s