15.07.13 – Gustav – der er ingen hjemme. På højkant i kulden

En ny uge truer…

Der var for langt fra hvad vi har råd til, til hvad sælger vil have for huset vi gav et bud på, så vi er på udkig igen – øv…

Kun en lille smule i dag – sidder og ser Watchmen m. Overkommandoen 🙂

Hygge!


Gustav – der er ingen hjemme

Jeg havde den meget begrænsede fornøjelse at høre ‘Bagfra med Gustav’ på 24/7 mens jeg kørte til Tyskland i fredags. I hans egen udlægning har han lavet meget pjat; men nu vil han lave noget seriøzt med rigtige spørgzmål og zpændende mænnesger – han vil gøre en forzkel. Jeg har lidt 24/7 mistænkt for, at tale ham efter munden, mens de egentlige ambitioner går på et tåkrummende realityshow.

Gustav kan ingenting – jo, han kan tale og tale og tale og italesætte sig selv og sine følelser. Men han kan ikke lytte på et argument som er på tværs af hans verdensopfattelse, og han kan ikke forstå det – uanset hvor store skeer det forsøges serveret med.

…og han evner simpelt hen ikke at gengive et modstanderargument sandfærdigt.
15071_gustav

Han er så fastkørt i sin offerrolle som udsat, nedvurderet, foragtet og chikaneret homo – endimensionel, selvcentreret, ubegavet og i sine følelsers vold, at han gør alle rigtige minoriteter en kæmpe bjørnetjeneste.

Hvis nogen hører Gustavs ‘seriøse’ program, og på nogen måde tror, at Gustav er en ‘standard homo’, er det simpelt hen synd for alle de rigtige mennesker derude der tilfældigvis bare kan li’ en af samme slags.

http://www.radio24syv.dk/programmer/bagfra-med-gustav/


Hemmoor

Jeg var med en flok fridykkere i Tyskland i weekenden hvor vi dykkede i et nedlagt, oversvømmet kridtbrud. Tempereret vand ned til 8-9 meter og så pivkoldt derefter.

Make big hole
Make big hole

Fill with water
Fill with water

PS. Leave everything in
PS. Leave everything in

Jeg nåede 30 meter (well, 29.9; men jeg runder altså op) :-), kun et par meter under mit maks fra varmere himmelstrøg med både varmere vand og bedre sigt.

30 meter lige ned i kulden og mørket – i 5mm våddragt med ekstra 5mm vest og en trøje for at holde vandet ude (min våddragt passer af rxxxx til).

Om nogle uger skal jeg til Egypten (Dahab) på fridykkersommertur, inkl. en dykke-dybt workshop med Jesper Stechmann (jo, ham der verdensmesteren) – og der skal jeg kun have den muy muy tynde og sthrrrramme våddragt på – jeg tror jeg kan forbedre 32 meter der 🙂


Film: Watchmen

Den er altså bare go’ 🙂

Rotten Tomatoes: 64% – for lidt, synes jeg. En af de bedste Comic2Movie-produktioner – ever!

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s