09.08.13 – Halal: også uden bedøvelse i DK. Nye boots. Creepy film.

Dav,

Et nedern negativt rant som går ud over de ortodokse troende, et overblæret spam-navn og en gyserfilm – det er meget skrabet i dag…

Anyhows – hav en god weekend! (Jeg skal sandsynligvis slave i buddys have og hus for at få cross fit-banen på plads samt billede i entreen, spejl og what-not. Går ud fra, der følger forplejning med…)

Nåh jo – husk bamsen!

(Hvis du vil være sikker på, at se alle udgivelser fra denne galdeoverløbsventil, skal du abonnere via email. Facebook skruer løbende ned for brugerproduceret indhold til fordel for sponseret indhold og reklamer, så hvis du bruger Facebook som indgang til Dagens Fix, kan du ikke være sikker på, at få det hele med. Du kan endda risikere at FB vurderer, at du slet ikke behøver følge med længere. Abonnèr via mail, homie!)


Halalslagtning – altid under bedøvelse

Næh!

Pr. EU-direktiv er det lovligt i alle EU-lande, at slagte dyr uden forudgående bedøvelse, hvis det sker af religiøse hensyn – også i Danmark.

Så det er ikke nok, at gå efter dansk produceret oksekød, for også herhjemme overtrumfer EU danske ønsker om, at slagtedyret ikke skal lide unødigt.

Og EU forbyder også mærkning så forbrugeren kan fravælge religiøst begrundet dyremishandlet kød i køledisken. Det er flot…

Jeg forstår ikke, hvorfor religiøse grupperinger skal have lov til at påvirke den måde vores sekulære samfund fungerer på. De må snitte kropsdele af deres drengebørn og de må slagte dyr på aldeles barbarisk og grusom vis – noget som civiliserede mennesker ikke kunne drømme om – og de må gøre det i *vores* del af verden – og de må de facto tvinge os andre til at deltage i og med, at vi ikke kan fravælge deres slagtemetode.

Føj…

#standardmotto#

PS. Det er ikke kun muslimerne der har et problem med at behandle dyrene ordentligt. Faktisk fører Islam lidt på points, for de har faktisk accepteret, at vi i DK bedøver dyrene først. Dèt har jøderne ikke – de insisterer på, at dyret skal lide maksimalt.

PPS. I DK må man gerne selv aflive sit kæledyr, blot det sker på en måde der ikke volder dyret unødig smerte eller uro/skræk. Forstil dig lige engang, at Fido efter mange års tro tjeneste skal bjæffe for sidste gang, og du beslutter en rask lille ha(la)lshugning. Og overvej straffen og ramaskriget ved mishandlingen. Men alligevel må man faktisk gerne plage 1000-vis af kødkvæg til døde med en delvis halshugning med maksimal angst og skræk de sidste minutter – jeg fatter nada…

http://denkorteavis.dk/2013/poul-erik-om-halal-og-gjrskov/


Er de lige seje, eller hva'???
Er de lige seje?


Er det bare det fedeste navn eller hvad?
My name is Granulose, Germanicus Granulose… Er det bare det fedeste navn eller hvad?


Pic taget af Overkommandoen da vi boede i knaldhytten – edderkopper en miniature


En creepy lille film

Kun 3 minutter; men pænt uhyggelig…God Weekend!

Advertisements

En kommentar til “09.08.13 – Halal: også uden bedøvelse i DK. Nye boots. Creepy film.

  1. hmmm – først taler du buldre tale imod slagtning af de stakkels kvæg, derefter fremviser du med stolthed dine “Flaming Gay Moonboots”, der helt sikkert er lavet fra huden af et eller andet nuttet dyr – tsk tsk 😉

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s