15.08.13 – 2:40! Frank og demokratiet. ‘dyremishandling’? ‘loyal’?

Yo homie

Det her er nok en af de dage hvor jeg må bede dig huske på bamsen før du læser videre. Det går ud over et par magt-sosser og de sædvanlige religiøse i dag – det skal jo passes.

Og forresten – hvem skal jeg stemme på næste gang? Lars beviste at han måske gerne vil; men ikke kan. Helle vil gerne; men gør noget andet – som er det, jeg gerne vil ha’ (sådan, stort set). Så Helles implementerede politik er ikke helt tosset; men hun – og konsorterne – er helt upålidelige: man kan jo ikke tro på et ord de lover i en valgkamp.

Så hvem skal man så stemme på – suk…


2:40

Ny personlig rekord i at holde vejret på tomme lunger 🙂

Træk vejret helt normalt og afslappet, og når du puster ud ved en normal udånding, stopper du bare lige ‘på bunden’ og holder vejret i stedet for at trække luft ind.


Frank siger

…at det er “uholdbart” og “uacceptabelt” at almindelige borgere har ret til at få sin klage hørt ifm. kommunens tilladelse til at der må arbejdes 24/7 på metroringen. I henhold til reglerne, har en klage opsættende virkning, og det har vredet Franks underbukser op i en knold.

Den ene ikke ret dygtige politiker og den anden...
Den ene ikke ret dygtige politiker og den anden…

Frank synes også:

Og da der ikke er truffet nogen afgørelse i Natur- og Miljøklagenævnet men kun beslutningen om, at klager har opsættende virkning, så tror jeg, det er meget vigtigt, at det nævn meget hurtigt kommer til at forholde sig samlet set til de samfundsøkonomiske og funktionsmæssige konsekvenser af den beslutning

Altså – først er det for dårligt, at borgerne kan klage og derefter skal Natur- og Miljøklagenævnet (lyt lige til navnet og gæt så hvilke kriterier de er sat i verden til at vurdere ud fra) skal medtage ‘samfundssøkonomiske og funktionsmæssige konsekvenser’ når de vurderer miljøklager.

Det er noget hø, det der demokrati. Hvorfor kan alle de der små mennesker ikke bare holde bøtte og rette ind?

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/08/13/214120.htm


‘dyremishandling’?

Den var aldrig gået herhjemme. I USA er en mand tiltalt for dyremishandling fordi han har halshugget 2 hunde.

‘dyremishandling’ – at få kappet rygrad og hals og dø på et øjeblik – er det dyremishandling?

Hvis dèt skal forestille dyremishandling, hvad kalder man så halalslagtning uden forudgående bedøvelse – når man skærer halsen over på det vågne, angste dyr og venter til det er forblødt? (Delvis halshugning uden forudgående bedøvelse af dyr er jo faktisk juridisk tilladt herhjemme pr. EU-dekret).

http://ekstrabladet.dk/112/article2064980.ece


‘Loyal’???

Arltsår: Var det ikke ham der, der for et halvt års tid siden forlod en ledende post i SF og tog sit mandat med til sosserne?
150813_loyal
Loyal?

Det ord har de en *helt* anden definition af i S, end jeg…


Racismeparagraffen

Læs lige paragraf 266b herunder:

§ 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

Man kommer meget meget let i karambolage med straffeloven hvis man ytrer sig om religiøst betinget dyremishandling.

For hvordan kan man omtale barbarisk jødisk og muslimsk dyremishandling uden, at det nødvendigvis må afspejle en afgrundsdyb afstandtagen, foragt og manglende accept af nævnte (over-)troendes måde at tænke på?

http://da.wikipedia.org/wiki/Racismeparagraffen


Rolig nu, tøsedreng

Jeg har vist nok nævnt dette før; men jeg gør det gerne igen, når en såkaldt ‘ekspert’ slår på katastrofetrommer.

CrossFit (jeg prøvede det sidste år) er farligt – du kan *dø* af det! Jo – det er rigtigt. For en brøkdel af en promille af de helt vanvittigt seriøse, kan der være en risiko for at træne sig ihjel ved regulær overanstrengelse.

Og hvad så? Der er en risiko ved alt – så hvis nu folk med trang til en overskrift kunne moderere sig til at tale om reelle risici – i stedet for at male fanden på væggen med latterlige overskrifter og sensationsjournalistik…

Pussies…

PS. Mon ikke risikoen for at dø ved crossfit pga. overvægt og andre livsstilsrelaterede skavanker er uendeligt meget større, end ved:

rhabdhomyolysis, hvor musklerne bliver ødelagt og frigiver nogle stoffer, der kan blokere for nyren

http://jyllands-posten.dk/ditliv/sundhed/ECE4946831/fitness-ekspert-traenings-trend-kan-vaere-farlig/


So true…
100813_gustav


Genial musik – ikke så genial udøver

Det var vist noget snusket noget med en meget, meget ung kone; men musikken og energien – dèt havde The Killer 🙂

(fra filmatiseringen; men den er rimeligt loyal mod oplægget)

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s