30.09.13 – Mr. Nice Guy! ‘…puts the science back into scifi’

Darv!

Vi skal på ferie i de varme lande senere i år og jeg ligger i forhandlinger om et 2-dages ophold på en fridykkerskole for at træne teknik i dybden – glæder mig som et lille barn 🙂

Sosserne: Der må være mere end en enkelt topsocialist der overvejer, at ofre fru Thorning for at forsøge at få en ny start; men kan de tørre alle løftebruddene af på hende med troværdigheden i behold?

Venstreorienteret korttidshukommelse: Havde en snak med et par veninder om politik (helt nede på jorden, ingen dunkende årer i tindingerne, ikke nogen råben og skrigen eller noget – helt civiliseret mao), og vi kom bla. ind på ham her Mattias Tesfaye, sidst kendt som Socialdemokrat. Jeg mente at kunne huske ham som noget af en politisk vendekåbe; men mine dialogpartnere (fårg, jeg er inkluderende i dag) mente *bestemt*, at han blot var gået fra SF til S. Men; Mattias har jo altså indtil videre 4 partitilhør i historiebogen (DKP, EL, SF og S) – han har simpelt hen et forklaringsproblem, for slet ikke at tale om hans troværdighed. Men altså; selv om det har været i medierne og selv om han har en forholdsvis stor stjerne ovre på ‘det andet segment’, var det helt ukendt, at han er en partipolitisk vendekåbe.


Flink!

Jeg fik jo taget de her billeder til en artikel om Fridykning – om hvor fantastisk dejligt, roligt, inspirerende, udfordrende og socialt befordrende sporten er.

Nuvel – journalisten har fået sit interview og sidder vist og skriver – og så skal der bruges et billede til at illustrere med.

Men… – selv om jeg vitterligt *er* den skinbarlige kombination af Poul Kjøller og Ghandi, er det altså svært at smile som en flækket træsko når man sidder på bunden af poolen med helt tomme lunger.

2013_09_fridykker_Jesper-Schultz-36


250913_astronomi


Freefalling
Freefalling – bare det var migFilm: Europa Report

På buddy Johns opfordring så vi den her: klassisk scifi drama i en opdateret udgave. Bortset fra solidt skuespil, et troværdigt plot, intelligent spænding og nogenlunde realistiske reaktioner på kriser fra højtuddannede mennesker (ikke mange new-age tosser, religiøse fantaster eller alternativ behandling-tågelys i skaren af astronauter), er der ikke meget at rose 🙂

Det her er en rigtigt god film!

Rotten Tomatoes: 77%! Som de siger:

“…puts the science back into science fiction…”

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s