04.10.13 – Cheerleading = Sport? Regionerne om kulturelt udfordrede dømte. For Folkekirken?

Dav

De 6 unge mænd som just er frikendt i Sverige for en gruppevoldtægt fordi offeret burde have sagt tydeligere fra: De bliver konsekvent omtalt som ‘unge mænd’; men der er tale om 6 etnisk udfordrede personer – det ved Hr. Svensson bare ikke, for de svenske medier har vedtaget en ikke-vide og ikke-tale-politik når det drejer som mulige problemer med integrationen.

Og politiet herhjemme som ikke har tid til at hente tyvekoster i Sandholmlejren hvor etnisk udfordrede tyveknægte fra specielt østeuropa opholder sig. ‘ikke har tid’? Den unge mand med ‘Find my iPhone’ som kan se på et opdateret kort, med ca. 15 meters nøjagtighed, at hans ejendele er i en bygning i Sandholmlejren – han skal blot acceptere at Samfundet ikke har tid til ham. Hvem skal hjælpe ham – må han selv?

Ligesom for et par år siden da autonome raserede Hyskenstræde i Kbh mens politet så på – og mens almindelige borgeres biler og huse blev brændt af og vandaliseret. De borgere måtte også undvære Samfundets hjælp i en situation hvor ethvert rettænkende væsen ville forvente den var klar. Eller besættelsen af Søminedepotet – eller, eller, eller…

Jeg har stadigt mindre respekt for ordensmagten som sorterer og fravælger at hjælpe Hr. Jensen og jeg har endnu mindre respekt for den kulturelle bagage mange arabere og østeuropæere har med til denne del af verden.

Selvtægt – det er mig en gåde, at det ikke er mere udbredt…


Farligste ‘sport’ for kvinder i USA?

…er cheerleading.

‘sport’?041013_cheerleader

http://bleacherreport.com/articles/1775543-cheerleading-is-the-most-dangerous-sport-for-female-athletes-according-to-studyDanske Regioner om etnicitet og kriminalitet

041013_etniskedomme

Suk…

http://www.regioner.dk/~/media/migration%20folder/upload/filer/ungkrimfakta.pdf.ashx


250913_reconchip


Folkekirken – et argument for

Jeg havde faktisk ikke overvejet det her – jeg har før skrevet om Folkekirken og hvorfor jeg ikke er medlem; men ham her har et overbevisende argument.

Han formulerer sig smukt, så du kan med fordel læse hans læserbrev til JP via linket; men helt kort siger han, at:

I og med, at Folkekirken er en ‘folkets kirke’ som hele tiden tilpasser sig tiden og strømningerne, i stedet for at holde fast i dogmatik, så udvander den særdeles effektivt hele det religiøse univers og gør det blødt, føjeligt, uvigtigt og ligegyldigt (jeg parafraserer lidt her; men det må jeg godt).

Han har en ide, baseret på ovenstående om, at man burde danne en statssanktioneret

‘Folkemoske’

Måske ikke nogen dum ide?

http://jyllands-posten.dk/opinion/breve/ECE6022685/ateist-og-fan-af-folkekirken/


Århhhhh


Jeg er ved at blive gammel og blød…

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s