17.10.13 – Islam vs. ‘højere socialgrupper’ i Europa. Mindsteløn i USA. Gennemsnitsmænd

Yo

Kun en lille smule i dag.

Husk bamsen!


Hus forbi

EUs kontor for ‘grundlæggende rettigheder’ har konstateret en stigende negativ holdning til muslimer i nye sociale lag i Europa:

– Det er folk fra de højere socialgrupper, folk med højere uddannelse og indkomst, der er årsagen til den stigning, vi ser. Denne gruppe føler måske for første gang, at den kan miste status, og det fører til en mere negativ holdning til muslimer.

– De har især fordomme over for de unge muslimer, der klarer sig godt og har succes. Der er en modvilje imod denne sociale opstigning, forklarer han.

WTF? ‘Fordomme over for de unge muslimer der klarer sig godt og har succes’ – hvor? For at den citerede forsker skal have noget at have det i, må det nødvendigvis være et betragteligt antal succesfulde muslimer for at de kan påvirke hele befolkningsgrupper med misundelse.

Det er i hvert fald ikke i Danmark…

Og hvis det var – en muslim der klarer sig godt og har succes vil med meget stor sandsynlighed være en ‘kulturmuslim’ der lige præcis er opskriften på en muslim der kan integreres i vestlige demokratier – altså en muslim som rigtigt mange mennesker vil synes rigtigt godt om.

Må jeg ikke have lov at gætte på en anden grund? Måske også borgere fra ‘de højere socialgrupper, folk med højere uddannelse og indkomst’ nu ser de reelle konsekvenser af muslimsk indvandring. Mængden af religiøst udfordrede indvandrere/flygtninge fylder nu så meget, at de ikke længere kan isoleres til kvarterer hvor de ‘lavere socialgrupper’ bor og lever.

Og når realiteterne ikke længere kan ignoreres eller drømmes bort, tvinges også folk fra ‘det bedre borgerskab’ til at se i øjnene, at Islam og vestlig civilisation kun meget dårligt kan kombineres.

Og det er ikke nogen ‘fordom’ – det er bare en negativ holdning til Islam baseret på fakta og statistik.

http://jyllands-posten.dk/international/ECE6105594/europaeerne-er-nu-mere-fordomsfulde-over-for-muslimer/


041013_himmel


Mindstelønnen i USA

52% af fast-foodansatte i USA er afhængige af offentlig hjælp for at få dagligdagen til at hænge sammen. Hjælpen koster de amerikanske skatteydere 7mia USD/år og er et af de bedre argumenter for, at sætte mindstelønnen op.

Man kunne godt argumentere, at de 7mia er direkte støtte til kæderne som de bruger til profitmaksimering mens deres ansatte er på støtten for at overleve.

http://lowpayisnotok.org/?utm_campaign=LowPay&utm_medium=social&utm_source=7-billion-LPsoc


WTF?
WTF?


Gennemsnittet er ringe

4 gennemsnitsmænd herunder: USA, Japan, Holland og Frankrig. Hvilken slags er du?
181013_averagemale

http://www.theatlantic.com/health/archive/2013/10/this-is-the-average-mans-body/280194/


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s