18.11.13 – Badass marines? Tak for husly! Ridley Scott har begået en katastrofe. Arj, undskyld altså…

Yo homie (og homi-ette) 🙂

Halvanden uge til lift-off – og det er inklusiv en weekend i Kbh.

De sidste 10 dage er jo så de sidste i en samlet periode på ca. 5 måneder hvor vores venner har fundet sig i vores permanente selskab. Det er *sørme* godt, at jeg er så vennesæl, social og flink – ellers var det aldrig gået. Men – Overkommandoen og jeg er glade for, at ha’ venner med så umanerligt høj gæstfrihed. Vi har forsøgt at gå til hånde og være både behjælpelige og så lidt i vejen som muligt; men det *må* altså ha’ været lidt anstrengende, at have ‘gæster’ så lang tid.

Uden at det skal blive alt for metroseksuelt og følsomt – Overkommandoen og jeg siger Mange Tak – og jo, vi *ville* have stillet op, hvis det var omvendt 🙂


Skjelte (fårehoved) - uhmmm
Skjelte (fårehoved) – uhmmm


Jeg troede Marines var bad-asses

…;men det fysiske krav for at komme på “Infantry Training Battalion course” er 3 (ikke 30; men ‘tre’) kropshævninger, 50 maverulninger på 2min og ca. 5km løb på 28 minutter.

Det er i øvrigt samme krav til mænd og kvinder, og ikke et krav der er sat for, at kvinder også kunne bestå (såvidt jeg kan læse).

3 kropshævninger osv – det kvalificerer lige akkurat til ‘ikke helt død endnu’; men til ‘the Marines’ – arh…

Hvis du vil læse lidt om US Mili’s arbejde for at bane vejen for kvinder i kamptropperne, og håndteringen af de fysiske adgangskrav – så tjek linket.

http://www.military.com/daily-news/2013/11/14/pt-standards-in-question-for-women-in-combat.html?ESRC=dod.nl


261013_bigdogsubway


Mentalt nedfald

(Magna Carta, ca 1215, var den engelske adels første forsøg på at begrænse den enevældige konges magt).

(Hvor mange mennesker skal der være i en gruppe for, at sandsynligheden for, at 2 har fødselsdag på samme dato er større end 50%?
Svaret er 23. Regnestykket følger en anden dag – forbavsende enkelt).

(…og når jeg selv har fået læst op på escape velocity, skal jeg nok indvie dig også).


Ja, altså: Undskyld, ikk…

Jo, vi *var* godt nok lidt i tvivl; men altså – det *var* jo Ibrahim nede fra den lokale, viser det sig. Det er vi godt nok kede af…

Islamistiske tosser har halshugget ‘den forkerte mand’ i Syrien – og har postet en video hvor de siger undskyld.

#Standardmotto#

http://freethinker.co.uk/2013/11/15/whoops-islamist-savages-behead-a-fellow-extremist-in-syria-they-blame-it-on-a-misunderstanding/


231013_hund_12


Film: The Counselor

Hør lige her: Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz og Ridley Scott (jo, HAM med bla. Alien, Blade Runner, Gladiator, Black Hawk Down og Thelma&Louise).

Ville du ikke, sådan umiddelbart, tro, at en film med de skuespillere og DEN instruktør bare var en done deal, et monsterbrag – en episk go’ flic?

Well – it was NOT! Holy moly mudderfuggin jeeeezuz – den film sucks ASS… Giver helt ny mening til ordet prætentiøs – en påtaget, uigennemskuelig, ultravoldelig, usammenhængende gang møg.

Folk begyndte at udvandre (u-d-v-a-n-d-r-e) efter en times tid og den sidste halve time var et ørkenvandring hvor jeg bare sad og ventede på, om ikke snart pinen måtte få ende.

Vi burde have fanget advarslen da filmen var flyttet fra Sal1 til den lille Sal3 på bare een eneste dag.

‘dis movie sucks ASS!

Rotten Tomatoes: 34% – det er alt for meget…

link

Advertisements

10 kommentarer til “18.11.13 – Badass marines? Tak for husly! Ridley Scott har begået en katastrofe. Arj, undskyld altså…

 1. Vi behøver faktisk ikke nævne den elendige Sunshine – men kan bare henvise til dvd filmen Highlander 2 som Jesper havde købt og betalt for – Remember the QUICKENING!!!!

 2. Med min viden omkring min kære faders film valg, komme dette ikke bag på mig. Han har en tendens til at vælge film som ”Wrecked” hvor man er ved at gabe kæberne af led, og hvor han selv sidder og falder hen.

  1. wooooooooooot? Mit eget kød og blod?

   Et tu, Brute…

   Er du klar over hvad du har gjort? Nu skal jeg *igen* høre på alenlange nedrakninger af Sunshine fra ignoranterne – suk…

 3. Hahahaha :-D. Næ nej, min kære ven, den går ikke :-). Af mine to forslag, hvoraf jeg fremhævede “RunnerRunner”, skrev du, at du foreslog “The Counselor”… Og som den gode kammerat jeg er, respekterede jeg selvfølgelig dit valg, og skrev: Så napper vi Counselor… 🙂 :-). Så nej, dit valg og dit ansvar, og du har nu karantæne for valg af film på ubestemt tid, men dog stadig retten til, og komme med forslag.. Den ret kan dog også inddrages, hvis ikke du formår, og hæve dit kvalitetsniveau, ret så betydeligt 😀 😀 😀

 4. Ja, ja, ja, det var da en ualmindelig mystisk, rodet og underlig film, med en uendelig masse mærkelig falsk poetisk snak…!! Men, men, men, hvem var det nu som synes vi skulle se den her film…??? Jeg skrev “Runner,Runner” og alternativt The Counselor, hvorefter, du, den store film guru, filmkender, filmvælger, stemte for det Counselor…. Det varer meeeeeeeeeeeget længe, inden du får lov og vælge film igen 😀 😀

  1. Ååååååårhhhhhhh

   Jeg startede med at foreslå en anmelderberømmet film (Gravity); men næææh, nej, *det* behagede ikke herren. Så heller 2 andre at vælge imellem og den sidste SMS var fra den herre og indeholdt ordene: “…Så napper vi Counselor :-)”, så der er *mindst* tale om delt ansvar!

   Nå!

   🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s