22.11.13 – Heksen er død. ISS har fødselsdag. Ny Nordisk Mad – jeeeez. Mindsteløn i Tyskland?

Der er rigtigt gode nyheder i dag: både en død og en fødselsdag; men jeg ku’ ikke bevare det gode humør pga. historien om Ny Nordisk Mad og så endnu en møgfilm.

Anyhows – nu står den på hygge i Kbh til mandag, træning, arbejde, aflevere hund og middag og så “…leeeeeeavin’ on a jet plane!…” 🙂

Hyg dig!


Verden blev lige et lidt bedre sted

Svindler og charlatan Sylvia Browne er død, tot, gone, gegangen, out of here og nu endelig helt færdig med at tage popo’en på troskyldige kvinder.

En af alletiders mest succesfulde ‘synske’ kvinder er dermed sat endegyldigt ud af spillet. En helt uhæmmet svindler med et næsten magisk greb om tusindevis af kvinder med vilje til at finansiere hendes udskejelser.

Sylvia Browne
Sylvia Browne

Det er kvinden der bla. ‘så’, at en forsvundet pige var bortført til Japan og sat til slavearbejde; mens pigen i virkeligheden var blevet myrdet og dumpet i nærheden af sit hjem. Eller en forsvundet dreng som oraklet ‘så’ var død; men som blev fundet i live hos sin bortfører.

Sylvia Browne var en rendyrket charlatan som lukrerede på alt for mange desperate og ukritiske kvinder der siger ‘Der er mere mellem himmel og jord!’. Men det er der ikke!

The witch is dead!

http://www.nydailynews.com/news/national/psychic-sylvia-browne-dead-77-reports-article-1.1524107


15 år!

Er det ikke fantastisk? 15 år i rummet og still going strong 🙂

231113_ISS


WTF?????

201113_wtf

(Hvis ikke billedet vises, så klik her; men husk lige: ‘Unskyld!’)


Var det virkeligt nødvendigt med 2.000?

En lille video der viser alle kendte atomsprængninger, de 2 ‘rigtige’ i Japan -45 og så ca. 2.000 prøvesprængninger rundt om i verden.

2.000?????

link


Ny Nordisk Mad: Nu er det bevist!

Arh for fuck sake! ‘forskere’ har sammenlignet almindelig dansk mad med pasta, ris, kødsovs og frikadeller og så Ny Nordisk Mad som er årstidens grønsager, perlebyg og kun lidt kød og TATATATATATATATADAAAAAA: Man taber sig med Ny Nordisk Mad.

Jamen for saxxx i sxx da også. Det er for fanden da ikke ‘forskning’? Enhver idiot ville kunne have forudsagt det resultat.

Og DR prygler lystigt videre med historien om ‘Henrik som tabte 16 kg‘ med Ny Nordisk Mad. Wupti-fucking-doo – morons! (Og hvis Henrik tror, at det er præcis pga. ‘Ny Nordisk Mad’, han har tabt sig, er han også et fjols).

Overkommandoen skal bare lige prøve på, at putte en grankvist i maden, lave noget-som-helst med kikærter eller sige noget henført om ‘årstidens grønsager’…

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er mest ophidset over den pseudoforskning og newspeak The Man bruger for at pushe den nye menu – den almindelige dansker er altså ikke idiot! – eller det helt dødfødte forsøg på at gøre grønsager lækre – det er de *ikke*!

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/11/19/175223.htm


WTF? Altså - yoga kan være ret fedt; men måden ham der ser ud på, gør mig uforklarligt agressiv...
WTF? Altså – yoga kan være ret fedt; men måden ham der ser ud på, gør mig uforklarligt agressiv…


Tyskland måske på vej væk fra sulteløn og under-underklasse

Merkel bliver måske tvunget til at acceptere en officiel mindsteløn på det tyske arbejdsmarked. Det er stort nyt, og noget jeg som udgangspunkt er nødt til at sige ‘godt gået’ til de tyske socialdemokrater for (selv om det piner mig).

Tyskland har udviklet en underklasse med så lavt betalte job, at de ikke har til dagen og vejen hvis ikke de tager flere jobs, eller får supplerende bistand fra staten. Imens går det fantastisk for tysk industri.

Måske det faktisk var på tide at ‘spread the wealth’ en smule?

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/11/21/1121130753.htm


201113_religion_penis


Film: Last days on Mars

Arh *fuck*!

En sprit-ny sci-fi ting om en mission til Mars. OK skuespillere og muligheden for at lave noget nyt – eller bare noget marginalt sandsynligt.

Men – for fuck sake – en hel masse sindsygt højtuddannede, mentalt pre-screenede mennesker der foretager sig ubeskriveligt ubegavede ting og får sig selv slået ihjel.

Den her film sucks *også* ass!

Rotten Tomatoes: 25% – det har den møgfilm ærlig og redeligt fortjent!

linkGod weekend!


.

Advertisements

En kommentar til “22.11.13 – Heksen er død. ISS har fødselsdag. Ny Nordisk Mad – jeeeez. Mindsteløn i Tyskland?

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s