02.12.13 – Feriestatus

Yo homie (og homie-tte)

Sidder i varmen og har fået lidt fri tid (de andre er gået shoppeamok på en sports-outlet udenfor byen) her i syndens hule Pattaya.

Ikke noget sammenhængende tema eller dybe tanker i dag, bare hvad der lige bød sig – enjoy 🙂


Udenom ferien

Mikkel får en kompagnon når vi flytter i det nye hus. Han kan ikke gå ude mens vi er på arbejde længere, så vi syntes det ville blive for trist/kedeligt for ham. Han *er* godt nok en ærtehjerne; men alligevel…

Så vi har købt en ny hund:011213_NyHund_stitch

Det er min tur til at bestemme navn – da vi fik Mikkel, ville jeg have kaldt ham Hund – det faldt ikke i god jord; men *denne* gang har jeg (vistnok) et afgørende ord.

Men hvad i sgu skal den hedde? Det er en tæve, så mit førstevalg ‘Bæst’ lyder ligesom lidt forkert. Og der er på forhånd blevet nixet til ‘Yo!’ og ‘DuDer!!!’. Doggen minder os lidt om Stich i fjæset, så ‘Stitch’ er en kandidat; men jeg ved ikke…

Jeg kan huske, at jeg dagdrømte et navn den anden dag; men jeg kan ikke huske hvad det var…


Fra ferien: Krisen i Thailand

Den siddende regering er lovformeligt og demokratisk valgt. Kan hænde, den styrtede prem.minister var en demagog som købte store dele af den fattige befolkning; men han blev valgt – og den nuværende regering, hvis leder er den tidligere prem.ministers søster er demokratisk valgt.

De fattige og landbefolkningen kan li’ den siddende regering (og har valgt dem).

Middelklassen og by-befolkningen hader regeringen, mener den er korrupt og vil styrte den.

Uanset om nu man evt. skulle sympatisere med de, der har gået i skole – er regeringen lovformeligt valgt og har snart ikke noget andet valg end en mærkbar fysisk reaktion på demonstranternes mere og mere åbenlyse kup-forsøg.

Vi kom forbi den demonstration, I måske har hørt om derhjemme i torsdags, i Bangkok, hvor demonstranter besatte et politihovedkvarter. En kæmpestor; men fredelig demonstration. Vi er ude af Bangkok nu og skal kun i transit forbi på vejen hjem, så evt. fare er uaktuel for os.
thailand-protest
Men jeg er bange for, at det nødvendigvis må koge over. Regeringen *kan* ikke sidde kupforsøget overhørig.


Fra ferien: Diverse billeder

En saltfabrik (til konservering) fra den aller-fattigste del af Bangkok. Næsten alt arbejde er manuelt, lønnen er 300 bath om dagen (ca. 50kr) og det er 6 dage om ugen – always.
011213_BangkokSaltfabrik

Her bor mange af arbejderne fra saltfabrikken:
011213_slumBangkokCykelsafari


Typisk vue fra SkyTrain udover Bangkok:
011213_BangkokSkyline

Slum, beton stål, luksus, shopping – og jungle-cykelsafari – alt sammen i Bangkok:
011213_cykelsafari_Bangkok

011213_cykelsafariBangkok

011213_lige_udenfor_bangkok_cykel


Holy moly mudderfug! Jeg fik et hold i ryggen dagen før vi sku’ afsted (i tirsdags), så Overkommandoen måtte slæbe kufferter mens jeg måtte nøjes med at få den fysiske ruin til at følge med.

På billedet herunder, taget torsdag, står jeg ret op og ned – sådan føles det i hvert fald; men hvis du kigger efter, kan du se, at hofterne ikke er vandrette, ryggen ikke ret og skuldrene skæve – det er kroppens desperate forsøg på at holde ruinen oprejst.

I dag er det søndag og nu kan jeg gå omkring med rank ryg for første gang i en lille uge. Musklerne i lænden er nu kun ømme og må ikke overbelastes – yeaj!

Skal bare være helt OK til torsdag hvor vi er ude på øen, og der skal dykkes – og på lørdag skal der dykkes dybt på en ‘deep equalization workshop’ jeg har bestilt på nabo-øen hos nogle professionelle fridykkere.

Out of shape
Out of shape

Men jeg starter altså med det skæve tårn i Pisa – det kan *kun* gå fremad herfra…


Ungernes evne til at høre efter: Jeg kan *til nød* acceptere, at købe ting med hjem, hvis det er ungerne der spørger (meget, meget sødt); men det er på den udtrykkelige forudsætning, at det er fuldstændigt, umisforståeligt, præcist beskrevet hvad de ønsker sig. Der er ikke på nogen måde plads til den allermindste tvivl, hvis ikke jeg skal springe en sikring af bar’ raseri.

Kirstine ønsker sig:

Jeffrey Cambell
Jeffrey Cambell

Eazy peazy – spot on præcist! (De har dem godt nok kun i een mall i Bangkok vi desværre ikke nåede; men jeg har givet det et hæderligt forsøg!)

Mathias ønsker sig:
011213_mathias_sko

011213_NikeFreeRunning2011

; men gået på klingen da jeg havde fundet ud af, at man ikke kan få 2011-modeller i 2013, lyder det, at: “Jamen ikke den farve, og det skal også bare være med de firkanter i sålen” – WTFFF?????

Jeg begår en ulykke på den dreng, når jeg kommer hjem…


Lidt blandede billeder – først et typisk eksempel på dårlig planlægning: hvert eneste forankringspunkt for gelænderet skal repareres. Every friggin’ one…
011213_thaibyggesjusk

Et imponerende underbid på en sød dogge:
011213_underbidHund

Dessert!
011213_dessert

Og favoritten!

Uhmmmmm, donuts!
Uhmmmmm, donuts!

Der er templer everywhere!
011213_sightseeingBangkok2013


Det’ min fødselsdag i dag – nu 48, gammmel og skæv

Advertisements

5 kommentarer til “02.12.13 – Feriestatus

 1. Den skal hedde Haj, og så så du tage den med på stranden og gå og råbe efter den, når den løber væk.

  Andre gode navne er Killer, Pølse, Fise-lise, Snorkor den almægtige, Butch, Princess, eller Mads, så den passer til Mikkel.

  Tillykke med fødselsdagen, mester. 🙂

 2. Det bette kræ er da helt klart en : Helmut
  Og vi ved jo alle at Helmut er et globalt accepteret unisex navn …..’ish

 3. Navne!
  Cujo (klassiker!), Tweedy, (Jesper startled the…) Witch.
  Racen, kønnet og dens aktive tarme taget i betragtning kunne du også overveje: Flatulence (Du kan jo bare udtale det, som var det fransk)

  1. Hej Lars

   Yup, lør/søn på Koh Tao. Det er teknikken det går ud på, så strengt taget behøver det ikke blive meget dybt; men lad os nu se…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s