17.12.13 – Steorider i motionsDanmark. Elefanter i baghaven. Crocosaurus?

Dav!

Kom hjem fra ferie søndag eftermiddag – kørte til Sæby for at hente hund og spise aftensmad (tak John et co 🙂 ), kørte hjem, på hovedet i seng 19:15 – vågnede kl. 04:00 – pakkede lidt og var på arbejde 06:10. Ud og få nøgler og hus og hund i går kl. 16. (I skrivende stund har den nye hund stadig ikke noget navn. Jacob og Roberts venlige forslag ‘Pølse’, ‘Fise-Lise’ og ‘Flatulence’ har jeg besluttet at ignorere).

…og mens du læser dette, er vi sandsynligvis i fuld gang med at tømme en container med al vores indbo og habengut og i færd med at flytte ind i den nye førerbunker!

Mudderfug, hvor er vi trætte 🙂

Politik: Alt er ved det gamle – den blå regering styrtbløder troværdighed og SF er på vej mod spærregrænsen. Vi har de politikere vi fortjener, siger man. Suk…

Struktur i dagens indlæg: Glem det…


Elefanter i baghaven en tidlig morgen
Elefanter i baghaven en tidlig morgen


Steorider og julelektier

Søn skriver på en 3G-opgave om anabolske steorider. Det er en større sag som han har til efter jul til at få færdig. Der har allerede været et par slet camouflerede hentydninger til fars minimale sol-underbenklæder og opsvulmede fysik tilbage i stenalderen – good times 🙂

Han har læst op på baggrundsstoffet og set på udbredelsen af steoriderne – og det er den samme gamle historie: mellem 10 og 50.000 (det tal der ofte nævnes, er 40k) motionister i Danmark anvender steorider som en genvej til bedre form. Og de har gjort det i årevis. Og vil sandsynligvis blive ved med det.

Han er jo præcis i ‘målgruppen’ for førstegangsbrugere (dvs. sene teens som er begyndt på muskeltræning); men han kender også til min holdning til ‘bolerne som måske ikke er helt ‘Anti Doping DK-godkendt’; men heller ikke positiv.

Læg dertil, at han faktisk er ved at udvikle sig til et rigtigt fornuftigt individ, så der er håb om både fornuftige beslutninger og en god rapport.

Jeg glæder mig til at læse resultatet af hans anstrengelser 🙂


Halstørklæde?
Halstørklæde?


WTF?

Ultravoldelig og meget underlig video – OK musik.

link


Film: Mega Shark vs Crocosaurus

Holy moly – det her er ringe – men på en underligt charmerende måde. Tænk SyFy Channel møder Udo Boll møder Smørumnedre Dilletant.

Fornærmende dårligt lavet – skuespillerne sucks ass – effekterne sucks dobbelt ass – animationer/stopmotion sucks ass – eeeeverything sucks so much ass, at det bliver helt underholdende 🙂

link


Det er nok det her billede Søn hentyder til mht. beklædningsrationeringen back in da day…
Gamle sure mand anno ca. 1990, ca 93kg
Gamle sure mand anno ca. 1990 og 93kg

Advertisements

2 kommentarer til “17.12.13 – Steorider i motionsDanmark. Elefanter i baghaven. Crocosaurus?

  1. Nye hundnavne: Dogtopus, Dogosaurus
    … Prøv nu lige at sige Flatulence som om det stavedes Flatulance (som fransk elegance) – Det ER en vinder!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s