13.01.14 – FUBAR’d. Fridykkeruge i Egypten. Where’s the girl?

Hej homie

Jeg ved godt, leverandørsikkerhed og DagensFix.dk begynder at ligne en farce; men jeg har ikke rigtigt haft ordentligt fat i kraven på musen på det seneste.

Anyhows – det er ikke fordi jeg ikke har en holdning til det meste; men i dag får du kun en smule mens jeg kontrollerer om musen evt. skulle være indfanget denne gang.

PS. Det er igen blevet undersøgt og verificeret, at influenza rammer mænd hårdere, end det rammer kvinder – well, i hvert fald oftere. Kun mande-mænd forstås – det er nemlig testosteronproduktionen der nedsætter immunforsvaret og dermed gør influenzaen til en større risiko for Mænd. Så siger det sig selv, at *jeg* er døden nær – hver gang…

Have fun!


Busted

Holy mudderfug – jeg kørte galt i går – all fucxxx up.

På vej ned af en lækker bakke, nedlægger jeg en hashkælk der kommer på tværs ind foran mig (jo, det var så følgelig min skyld – ham ovenfra skal passe på). Ski og stave står i en stor sky ud til alle sider og jeg ryger 50 meter ned af siden i en stor møgbunke.

Da først jeg er landet, kan jeg godt mærke, at *det* god’någ var noget af en røvfuld – skal lige sidde på alle 4 og få synet på plads igen. Ryggen er lidt i udu; men ikke ubrugelig så jeg får mig stavlet op og henter mine stumper og kører videre.

Nede til afterski kan jeg ikke rigtigt dreje overkroppen og *slet* ikke hoste, så jeg kører tidligt hjem, før jeg bliver helt kold.

Var først bange for brækkede ribben; men der er højst tale om måske et lille tryk på et ribben foran hvor min iPhone var strategisk placeret i en brystlomme og så en motherfucker af en forstrækning i ryggen – dèr hvor man bruger noget til at hoste med – og så en busted skulder der gør nas.

Så i dag foregår i sofaen – hviledagen kom tidligt i år 🙂


Fridykning

Jeg har lige tilmeldt mig en uges dybdedykning i Egypten til påske – yeaj! For at Overkommandoen og jeg stadig også kan ha’ et socialt liv sammen, hænger sommerturen med fridykkerne nu i den tynde tråd, at det skal være et sted Overkommandoen også synes er sjovt – ellers bli’r jeg hjemme 🙂

Men en fuld uge på hotel m. all inclusive og kun det ene formål at ligge på en bøje med ligesindede og træne teknik, synke ned i dybet, freefall’e og træne – det bliver næsten ikke bedre!


Where’s the little girl?

LOL!

link

Advertisements

En kommentar til “13.01.14 – FUBAR’d. Fridykkeruge i Egypten. Where’s the girl?

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s