Dagensfix.dk – 10.03.14 – ‘elitære’ – WTF??? En episk underdrivelse. Asienglish. Awwwesome!

“…(så) alle uanset baggrund og antallet af bogreoler hos ens forældre kan blive uddannede på højeste internationale niveau…” – den gang ævl kom ud af formanden for danske gymnasieelevers mund før weekenden. Hvis din baggrund inkluderer, at du ikke kan oppebære et banalt 6-tal i gymnasiet, så har du ikke noget at gøre på uni – bum!

Go’ weekend – dejligt vejr – føler mig lidt halvgammel; men er forholdsvis OK alligevel 🙂


“…we’re not having a very good day down here…”

En underdrivelse der ville noget: Ground control’s besked til astronaut ombord på ISS den 11. september 2001.
070314_911_ISS

http://www.independent.co.uk/news/media/tv-radio/channel-4-announces-twohour-tv-show-to-be-broadcast-live-from-space-later-this-month-9174192.html


‘elitært’ – WTF????

Hvis ikke de danske gymnasieelevers udtalelse, i anledning af kommende adgangskrav til KU på mindst 6 i gennemsnit fra gymnasiet, siger noget om samfundsånd, ambitioner, selvtillid og forståelse for, at uden kloge hoveder er vi FUBARd – så ved jeg ikke…

I stedet for at gå denne her elitære vej, skal der satses massivt på at udvikle moderne universitetsuddannelser, hvor alle uanset baggrund og antallet af bogreoler hos ens forældre kan blive uddannede på højeste internationale niveau…

Jamen for sgu da osse – hvis du tager Brian, som kun lige kan læse – ikke forstår brøkregning og heller ikke kan gøre sig forståeligt på mere end turist-engelsk – og har et snit fra gym. på 4,5 (som jo er *langt* over bestået-karakteren på 2, forstår man) – så kan man for fanden da ikke forvente, at universiteterne skal stå på mål for at få dummeBrian gjort til en styrtende dygtig biokemiker, atomfysiker eller ‘bare’ civilingeniør med ansvar for at beregne brudstyrkerne i den næste kæmpebro.

Hvis dummeBrian ikke kan klare cuttet ift. at kunne læse, regne og overskue store vidensmængder – og ikke kan demonstrere så meget ildhu og hjerne, at idioten kan oppebære et usselt 6-tal i gennemsnit – så har dummeBrian ikke noget at gøre på landets højeste uddannelsesinstitutioner.

Og hvis dummeBrian faktisk er et unikum til kemi; men en spade til gymnastik og tysk – og derfor har et dårligt snit – så skal han søge ind via kvote 2: Hvis han er god nok i sine spidskompetencer, skal han nok komme ind. Hvis han bare er et lidt mindre dovent fjols til kemi, end alle de andre fag han heller ikke var stjerne i – så skal han bare skride, æde en tudekiks og så holde sin kæft…

Hvor er Dolph når man har brug for ham?

‘elitære’??? WotDaFUG!

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE6538892/studerende-universitets-skrappe-karakterkrav-er-elitaert/


Det er ved at blive lyst igen :-)
Det er ved at blive lyst igen 🙂


Hvorfor finder de ikke en der kan tale engelsk?

Sådan her lyder min lille smarte bluetoothhøjttaler når den etablerer forbindelse 🙂


SR-71

Det ondeste fly i historien. +3.500 km/timen. Marchhøjde +25km. Startvægt 77 tons. 90% af titanium (for at holde til varmeudviklingen ved de latterligt høje hastigheder). I stand til at flyve med efterbrænderen tændt i timevis. Piloterne havde rumdragter på. Så utæt ved lav højde, at den var nødt til at starte næsten tom og så lufttanke umiddelbart efter start. Awesome!

Nedenfor en super tribute-video – hvis ikke du gider det hele, kan du nøjes med at se fra 2:30 hvor en Blackbird laver en flyby over 2 skibe – seeeeeejt!

Og via linket kan du læse et spændende interview med en af piloterne – de var badass 🙂

http://www.sbnation.com/2014/3/7/5447310/sr-71-blackbird-pilot-interview

link

Advertisements

2 kommentarer til “Dagensfix.dk – 10.03.14 – ‘elitære’ – WTF??? En episk underdrivelse. Asienglish. Awwwesome!

  1. Jesper, du er så sur og gnaven i dag…

    …skidegodt Egon! Jeg har savnet det meget.

    En glimrende fortælling om uddannelsesniveauets forfald på baggrund af misforstået inklusion. Det var allerede galt i min skoletid, men i dag er det endnu værre, hvor laveste fællesnævnerfor alvor sætter dagsordenen. At man kan have den forestilling om at alle skal kunne tage en universitetsuddannelse er desværre imod naturens orden, da mennesker ikke er ens. Det vil ødelægge vores uddannelsesniveau på landsbasis, og gøre det meget svært at følge med internationalt. I forvejen er mange uddannelser på Universiteterne desværre på alarmerende lavt niveau.

  2. Den er awesome! (SR-71’eren) – men jeg tror altså at din elskede flybyscene er computergenereret…
    Men det ser sejt ud alligevel!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s