Dagensfix.dk 31.03.14 – Afgørelsens time. Apnea woes.

På en stor arbejdsplads, jeg kender til, er det F-dag i dag – ‘F’ for Fyring. Medarbejderne blev orienteret om behovet for reduktioner for 4 (fire) måneder siden, og i dag er så afgørelsens time.

Så meget som, at jeg forstår en del af rationalet bag de strategiske overvejelser, lige så meget kan jeg ikke undgå at fundere over de mekanismer der kan gøre, at en stor-fyringsrunde annonceres *så* lang tid før den effektueres. Og at processen, uanset eventuelt sammenhængende forklaringer, tillades at tage så lang tid…

Det er 4 måneder i uvished for de berørte: rygter, halve historier, analyser, usikkerhed, faldende produktivitet, tiltagende problemer med nattesøvnen osv.

Men i dag falder øksen og på den ene eller anden måde kan dette uværdige forløb afsluttes. Jeg tror der er mange, der ser frem til en afklaring.


Apnea woes

Den forgangne weekend bød på danske mesterskaber i pool fridykning i Odense. Jeg var ikke selv tilmeldt (jeg *kan* ikke performe på kommando); men jeg fulgte med på facebook og via livefeed video (tak til Undervandsitetet.dk for den service 🙂 ).

Anyhows – masser af spænding og flotte resultater, deriblandt ‘statisk’ – altså: ‘krydderen ned i vandet; den der kommer op sidst (og er klar i hovedet og har styr på sig selv), har vundet!’

Men – fååårg, de holder vejret lang tid. Adskillige 6-minutterpræstationer og så de 2 store over 7 minutter; men dem orker jeg ikke at sammenligne med…

Men altså; mange over 6 minutter…

…og jeg kan kun 5:20…

Pxx

Bli’r nødt til at øve mig…


ABC80 – my first…

Du skal være pænt gammel for at kunne huske noget om denne personlige computer fra 80’erne; men det var den første vi havde derhjemme.

En Z80 CPU med 16 kB RAM og BASIC-fortolker. 3MHz.

310314_ABC80

Den var awesome!

http://en.wikipedia.org/wiki/ABC_80


Apropos afslutningen på 4 mdr

“I think we’re dead. Time is going by really, really, really, really slow”…

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s