Dagensfix.dk 02.04.14 – Talskvinde fra helvede. Todd er hysterisk. EU-formynderi. I’ll kill that cat!


Yo homie,

En ny meningspåvirkningsrapport fra EU taler om de store problemer med racisme i Danmark. Det er forlængst påvist, at rapporten indeholder mange fejl og er baseret på ensidigt input fra NGO’er der har en interesse i, at tale et evt. problem op. Og så siger EL’s mand gu’hjælpemig, at selv om grundlaget er ensidigt, er konklusionerne rigtige – WTF? Arlså: Hvis grundlaget for din undersøgelse er forløjet, fordrejet og forkert – så er resultatet såmænd nok heller ikke noget at skrive hjem om, vel – fjols!

Ligesom dengang EL ville have en socialistisk økonomisk vismand – svaret til dem var ubetaleligt spidst og ondskabsfuldt 🙂

Mødet i grundejerforeningen i går gik næsten som den slags normalt går – lidt langsomt, og ikke vildt ophidsende. Indtil sidste punkt under ‘Eventuelt’ hvor Peter til orientering meddelte, at han fremover ville have opsat kattefælder som ville blive brugt til a) indfangning af løsgående katte på hans grund og efterfølgende aflevering hos ejer og b) i gentagelsestilfælde til aflivning af føromtalte kat(te). Fåååårg, så blev det en interessant aften alligevel…

Apnea woes: Jeg tænker på at overveje et muligt max-forsøg i at holde vejret i weekenden – hvis jeg er i humør til det…


Apropos…

…der er ydet intensiv ekspertbistand til en stor arbejdsplads der for nylig har gennemført massefyringer og ændringer…

http://9gag.tv/p/KW4dN/the-expert-short-comedy-sketch-lauris-beinerts-alexei-berezin-the-meeting

link


310314_cats_4


Todd er hysterisk

🙂

link


041013_sunset


You could not…

…make this sxxx up!

OK, ok, ok – vi har brug for en skuespiller med en drakonisk og usympatisk attitude. Hun skal kunne sige de mest åbenlyse løgne og fordrejninger uden at fortrække en mine – nåh, jo, og så skal hun helst have let udstående øjne og i det hele taget virke meget, meget usympatisk.

Hende skal vi have til at spille en rolle som talskvinde for en energi-lobbyorganisation der er pro oil, anti renewable, anti liberal og pro good clean family values.

020414_maritanoon

Resultatet kan du se i det linkede videointerview – kig fra ca. 50 sekunder. Kvinden, Marita Noon, der dukker op, er – såvidt jeg overhovedet kan se og efterprøve – ‘the real thing’. Hun er både alt det jeg skrev øverst *og* ikke en skuespiller. Hun *er* faktisk talskvinde for en organisation der med næb og klør bekæmper fredningsbeslutninger, nedtoner farerne ved f.eks. fracking og i det hele taget hader demokrater.

Jeg kan ikke lige mindes at have set en mindre troværdig og mere usympatisk talsperson for noget-som-helst…

http://www.dailykos.com/story/2014/03/31/1288586/-Daily-Show-looks-at-fracking-s-effects-in-Pennsylvania

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s