Dagens.fix 29.04.14 – ikke-nyheder. Et blåt, blåt pic og et forsøg på berufsverbot

Yo homie

Her i formiddag holder jeg et indlæg på UCN’s udviklerspor om Test&QA i en stor virksomhed. Sjovt at komme ud blandt ‘rigtige mennesker’ og foredrage evangeliet 🙂

Thorning er borgerlig – ja, og?
Christianitterne er ligusterfascister som ikke vil dele – ja, og?
Fløjtefascisterne kan ikke lide at blive fløjtet ud – fnis.
Hedegaard fandt ikke på attentatet selv for at få omtale/medlidenhed – in your face, fjolser!

Og jeg er enig med EL: Dommen over Bella Sky, som ikke må lave en etage kun for kvinder, er OK. Hvis kvinder skal have lov til at have en etage fordi de bla. føler sig utrygge omkring mænd, så skal HA også have en etage hvor kun tatoveringer og silikone er tilladt og Islamisk Trossamfund skal have en etage kun for mænd fordi kvinder er undermennesker osv. Enten må man diskrimere, eller også må man ikke.

Ikke så meget på programmet – og lidt kort for hovedet. Hyg dig!


Se lige her!
FB_profilpic

Nok det bedste billede fra mit fridykning endnu. Det var mega-synd for Katrine, at hun var syg og ikke kunne dykke; men heldigt, at hun så havde tid til at tage billeder 🙂


240414_quacksfacts


Lumpne anti-demokratiske alterna-fantaster

En række buddys og jeg har en nogenlunde fælles faktabaseret holdning til medicin, evidens, overtro, kræftbehandling, vacciners vigtighed og cannabis. Flere af disse buddys arbejder samme sted som jeg.

En tosse på det alternative overdrev er blevet så forbandet over, at vi skriver om, eller ‘liker’ indlæg på Kræftens Bekæmpelses FB-side, at hun har kontaktet vores arbejdsgiver via dennes blog for at forsøge, at få en reaktion derfra. (Indlæggene imødegår ammestuehistorier, løgne og overdrivelser om specielt cannabis’ påståede evne til at kurere kræft).

Vores arbejdsplads har udvist god stil ved at fortælle hende at a) vi udtaler os som privatpersoner og b) hendes indlæg ikke følger retningslinjerne og følgelig er blevet slettet.

Men meningen med at kontakte arbejdsgiveren til nogen man er uenig med? Hvad kan det være andet, end et uappetitteligt forsøg på berufsverbot? Hvis ikke du kan argumentere dig ud af sækken, kan du da altid forsøge at intimidere modstanderen til at holde inde…

Disse tossers grad af inkompetent argumentering og helt ukritiske accept af allehånde konspirationsteorier trodser næsten enhver rationel og troværdig gengivelse.

Læg dertil deres helt fraværende grad af almindelig anstændighed og forståelse for de mest elementære demokratiske principper.

Bastards…


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s