Dagensfix.dk 01.05.14 – Kom så, smede! Maveproblemer. ISS live: science, baby!

Davs!

Jeg cyklede ud på pinden i går – no problemos. Syntes jeg spiste ekstra til frokost – klar til turen hjem. Not! Jeg gik helt, helt kold og var nødt til at trække 2 gange og brugte små 2 timer på 30+ km. Holy mudderfug, jeg var smadret. De siger, motion er sundt; men…

Fridykning – program resten af året (indtil videre): Dive4Life (20 m dyb pool i Tyskland) i maj. Monofinnekursus i maj. Sommertur til Gozo i juni og så et eller to besøg i Hemmoor i Tyskland (kold, mørk, kæmpestor og spændende kridtgrav i Tyskland). Yeaj!


Science, bitches!

Vil du se ISS live? De streamer faktisk et 24/7 videosignal som enten viser missionsvideo når de laver et eller andet – eller viser jorden som den ser ud ude fra rummet med 28.000 km/h.

Jeg nappede dette billede fra live-feedet i aftes :-)
Jeg nappede dette billede fra live-feedet i aftes 🙂

Der er ikke en patetisk homøopat, pyramidekrafttilhænger, numerolog, astrolog, irislæser, helbred kræft med lyd-cd’er eller nogen som helst fra det alternative overdrev i mange, mange kilometers afstand – just science, bitches!

http://www.iflscience.com/space/live-international-space-station


De er skøre, de amerikanere


Kom så, smede!

Venstrefløjsfascisterne vil gennemføre deres antidemokratiske fløjteaktion alligevel. LO har tidligere været ude og udtrykke ‘bekymring’ for, om smedene vil kunne holde orden i egne rækker, eller om de eventuelt kunne finde på, at skabe ro mens Statsministeren holder sin tale.

Åhhhh, pleeeeeeease! Vil I ikke godt være rare og overveje at skabe lidt ro? Tæv, tærsk, prygl, lussinger og kindheste – venligst leveret af rigtige socialdemokrater og lønmodtagere – til et utilpasset, forkælet segment der aldrig har lært, at deres plads enten er som en del af processen – eller helt nede bagved, tavst, stille og inaktivt.

Tosserne på det venstre overdrev har i mange år bedrevet hetz på dem de ikke kunne lide – specielt Dansk Folkeparti, Trykkefrihedsselskabet og SIIAD. Det officielle Danmark har vendt det blinde øje til og ikke skredet mærkbart ind. Men denne gang er chancen der, når samfundsomstyrterne angriber lige ind i socialdemokraternes højborg.

Der er mulighed for kæmpetæsk til fascisterne i formiddag – pleeeeeeease!


WTF?

240414_humanbarbi


Apropos

Buddy fortalte en underholdende personlig anekdote til frokost i går.

Den her er til dig 🙂

link


Apropos II

…også den her 🙂

link


020414_kunst


Film: Out of the furnace

Christian Bale, Woody Harrelson, Forest Whitaker, Sam Shepard og Casey Affleck – hvordan kan det gå galt?

Det gør det sådan set heller ikke; men filmen bliver aldrig rigtigt god. Karaktererne og miljøet (fattig amerikansk lille-by helt afhængig af stålvalseværket, den lokale smågangster, spil og vold, den hjemvendte Irak-veteran, PTSD, storebror/lillebror) er gengivet fuldstændigt ‘gritty’ og realistisk; men alligevel er der et eller andet der mangler.

Man ved, man lige har set solidt filmhåndværk og gode skuespillere; men ‘meh’…

Rotten Tomatoes: 52% – præcis sådan en ambivalent karakter. Det *er* store skuespillere og det *er* godt skuespil; men alligevel brænder filmen ikke igennem.

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s