Dagensfix.dk 05.05.14 – De fik lov alligevel. Shaniqua-Jazmine goes to court. Bad Wolf

Yo

Rotten klarede frisag. Han var jo på morfin i fredags, mens vi skulle vente weekenden over for at vurdere om han så ud til at få det bedre, eller…

Han har det meget bedre og kan sno/vride sig igen – så hvis det var/er en diskusprolaps (= Sprøjten), er den i hvert fald gået i sig selv igen.

Phew………

Var i svømmehallen i går for første gang i næsten en måned – holy mudderfug, det var hårdt…


Fløjter 1. maj

De fik lov alligevel. De utilpassede, de utilfredse, de der *vil* have ret, de unge, de alternative, de ‘progressive’, overførselsindkomstmodtagerne, de ‘anti-fascistiske’, de ‘græsrodsaktive’, anti-atomkraftaktivisterne, miljøaktivisterne, anti-det meste.

De fik lov til at forhindre en folkevalgt politiker i at tale, og de forhindrede de mange tusinde, der var kommet bla. for at høre netop denne tale, i at høre den.

Hvis ikke det er anti-demokratisk, så ved jeg ikke hvad er?

Jeg kan kun antage, at S og fagbevægelsen har vurderet, at nogle hundrede blødende og flæbende ‘progressive’ ville være en større mediemæssig belastning end tilfredsstillelsen ved at lade smedene klaske fløjterne langt ned i halsen på svinene.

Jeg tilhører et segment i befolkningen (jeg er gammel, jeg tjener løn i det private erhvervsliv, jeg hørte efter i skole og jeg tror på demokratiet) som er så langt fra anarkisternes verden, at jeg nok ikke kommer til at træffe på nogen af svinene; men hvis nu alligevel:

Det er helt legitimt ikke at ville anerkende deres eksistens eller deres ret til at deltage i alm. samtale og socialt samvær. De bør fryses ud.

Hvis du sidder til fest og din borddame nævner at hun da var inde og fløjte – så er det helt acceptabelt at fortælle svinet, at hun er et fascistisk fjols, at du i øvrigt foragter hende og alt hun står for, at hendes forældre har fejlet fælt – og at du i øvrigt ikke vil samtale yderligere med undermennesket.


310314_smallarms


Meget små (sorte) sko

US Army har opdateret sit påklædningsreglement mht. hår, personlige udsmykninger, piercinger og tatoveringer osv.

Bla. er det forbudt at have dreadlocks. Det er også forbudt, at have tatoveringer fra halsen og op, mohawks o.lign.
050514_dreadlocks

Men dreadlocks – det er altså forbudt. Og nu har en afro-amerikansk soldat klaget – for dèt er da diskrimerende, dèt er det…

Hør nu, Shaniqua-Jazmine – hvis du ikke forstår, at du skal fremstå pænt soigneret og uden særlige personlige kendetegn for at kunne være i Mili – tror du så ikke hellere du skulle smutte ned på salonen og lave kunstige negle i stedet for?

http://m.military.com/daily-news/2014/04/30/hagel-reviews-hair-regs-seen-as-racially-biased.html


310314_timeapart_4


Film: Wolf of Wall Street

Arh – anmelderne og biografgængerne var pjattede med den her; men den er laaaaaaaang.

DiCaprio er bestemt ikke uden evner; men hans karakter – en Wall Street-svindler og bedrager som snød mange mange millioner fra investorer som blev overtalt, snydt og bondefanget til at investere i ‘penny stocks’, er så gennemført amoralsk, overfladisk, følelseskold og forbryderisk, at jeg slet ikke kunne identificere med ham.

Der er masser af hud, coke, sex, kvinder, stoffer og utroskab – good times.

Men jeg kan simpelt hen ikke abstrahere fra, at det er baseret på en sand historie – og hvor fedt er det så, at en flok umanerligt dumme svin lever højt og flot på andres ulykke?

Rotten Tomatoes: 77% – WOD A FÅRRRG???

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s