Dagensfix.dk 06.05.14 – En helt inaktiv legekammerat. Omskæring – nix!

Et slemt billede af en omskæring – kig ned hvis du tør; men husk bamsen! Bortset fra omskæringen, er billederne i dag af dyr; levende og kunstige.

Hyg dig!


141113_rystehund_8


Hvorfor vi skulle have en hund mere

Vores nye hus har ikke en lukket have som den vi havde før. Dèr var der, allerbagest væk fra vejen, en helt lukket og skjult luksus-hundegård som Mikkel kunne gå i.

Det har det nye hus ikke, så Rotten skulle jo gå inde og det tænkte vi ville være kedeligt for ham – deraf behovet for en legekammerat.

Efter vi har overvåget hundene med webcam over et par dage, kan vi sige med sikkerhed, at vi ikke havde behøvet ulejlige os……..

Hundene laver i-n-g-e-n-t-i-n-g ____ h-e-l-e ____ d-a-g-e-n.

Måske (!) går de hen til døren og kigger ud; men ellers ligger de og sparer på energien. Lidt ligesom hunden i klippet herunder 🙂

link


020414_considering_cat


Omskæring – der *er* ingen fornuftige grunde

Underholdende artikel i Videnskab.dk i går om omskæring. Skrevet af en overlæge og professor om besværlighederne ved at forske på kontroversielle områder – som f.eks. omskæring.

For lige at rekapitulere: Nej, homie – der er ingen tvingende grund til at skamfere en babydreng og bortskære en fuldstændigt velfungerenede del af hans krop. (Der er heller ingen grund til at en klam gammel mand skal sutte på drengens blødende diller bagefter; men lad nu de mest ortodokse jøder om dèt – det er jo deres religion). Der er ingen grunde så alvorlige, at man ikke kan vente til drengen er myndig og så spørge ham, om han evt. skulle have lyst til at blive snittet i kalorius og evt. suttet af en gammel klam mand.

Religion er ikke en tvingende grund. Det her er 2014, ikke 1014 – okay?

Hvis offeret selv havde noget at skulle have sagt, ville der nok blive lavet væsentligt færre lemlæstelser af kønsdelene.
Hvis offeret havde noget at skulle have sagt, ville der nok blive lavet væsentligt færre lemlæstelser.

Nå; men – artiklen beskriver underholdende de forskellige vanartede retfærdiggørelser af omskæring og ridser også op, hvorfor der faktisk ikke er nogen saglige grunde til overgrebet. Det er godt skrevet – læs den selv og bliv oplyst!

http://videnskab.dk/krop-sundhed/professor-omskaering-udfordrer-videnskabens-krav-om-objektivitet


Så er man i hvert fald vågen

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s