Dagensfix.dk 09.05.14 – Sygetransport. Kobberbryllup – hell no! En meget ringe film. Helt forkerte øjne.

Yo homie

Turen til dyrlægen gik fint og Rotten er tilbage i fin form – se et patetisk billede af patienttransporten nedenfor.

Hvad er det, der får ellers nydeligt udseende kvinder til at få den der operation der inkluderer tatoverede øjenbryn og helt, helt indsunkne øjne? Hvem er det, der kan få dem til at tro på, at de kommer til at se faaaantastisk ud? Vedkommende kan i hvert fald sælge sand i Sahara.

Vi er på vej mod svenske tilstande: Når medierne skriver, at en ‘ung sønderjyde’ har voldtaget 4 kvinder – så bekræftes man i sin umiddelbare antagelse, når man læser videre og ser, at det er en etnisk udfordret person med kognitive problemer mht. kvinder, selvkontrol og samfundsansvar. I det mindste skriver medierne dog stadig, at det er èn med værdisæt fra den 3de verden – man skal vel være taknemmelig for lidt (i Sverige ville de aldrig nævne gerningsmandens etniske herkomst).

Nå, fug det! Hav en god weekend. ‘Vores planer’ spørger du? – ikke en disse 🙂

PS. Hvilket ord bruger amerikanerne *aldrig* om skydegale amerikanere der myrder skolebørn eller anderledes troende eller abortlæger eller eller eller? Ordet, de ikke bruger, er ‘terrorist’. Det er altid en omskrivning. De har et problem med selverkendelsen over there.


Sygetransport

Hunden skulle tjekkes: var ryggen fubar, eller var der et par år tilbage i den gamle dogge? Og indtil dyrlægen havde afsagt dommen, måtte han ikke gå for meget. Overkommandoen havde taget bilen, så hvad gør man?
090514_Mikkel_sygetransport_hund
Han var heldig – dèt der lignede en diskusprolaps i torsdags, har fortaget sig og ryggen hænger rigtigt sammen igen 🙂


041013_himmel2


Undermennesker

Jeg så en overskrift a la: ‘Danskerne vil stadig have sladder fra Se&Hør’.

Nogen burde have skolepengene tilbage og stemmeretten inddraget…

Nåh jo: Aller-koncernen har ‘fuld tillid’ til sin egen undersøgelse. Yeah, riiiiight……….


Ikizukuri: levende filetteret fisk
Japanerne er syge i roen


En sandsynligvis meget ringe film jeg bare *må* se!

Brick Mansions er en amerikansk udgave af den franske ‘Banlieu 13’ af Luc Besson. Som sædvanligt er filmen blevet dummet ned for at amerikanerne kan forstå den (den var ellers rigeligt dum i forvejen) og det har Politiken en ret klar holdning til:

“… ikke er nogen grænse for handlingsmæssige urimeligheder og dumsmarte replikker. Actionblandingen af realisme, tegneseriefantasier og pløret pseudosolidaritet…”

Hvordan kan man ikke blive fuldstændigt vild for at se værket med dèn anmeldelse fra kulturens højborg?????

Nåh jo, Paul Walker (jo, ham der døde) har den ene hovedrolle.

Rotten Tomatoes: usle usle usle 26%; men som sagt – gotta see it 🙂

link


Jamen; hvorfor?

Vi så et eller andet i TV den anden aften og den kvindelige journalist havde fået lavet øjne. Jeg kan ikke finde et billede af hende; men hendes øjne var lavet sådan her:090514_eyesurgery
Det kan godt være lidt svært umiddelbart at se, hvad der er galt; men prøv at kigge op og se på en vilkårlig persons øjne. Se på afstanden fra øjenbryn til øjne. Kan du se en dyb hule, øjeæblet ligger inde i, med en benkam foroven. Nej, vel?


Kobberbryllup – hell no!

Overkommandoen havde godt nok sagt det; men jeg hørte enten ikke helt efter, eller også troede jeg ikke på hende.

Det var i hvert fald først i aftes jeg tog mig sammen og søgte på ‘kobberbryllup tradition’ og indså, at det er lige præcist så tåkrummende, usandsynligt ucharmerende og traditionsbefængt som man kunne have frygtet.

Der står både noget med forventninger om morgensang, forventninger om hornorkester, forventninger om æresport, ‘Det er så øøøøøøndigt at følges ad’, forventninger om morgenbeværtning, forventninger om stor fest med bordplan ligesom til brylluppet, forventninger om taler, forventninger om talerækkefølge, forventninger om gavetemaer, forventninger til bordpynten, forventninger til ‘kysseritualet’ og forventninger til sange (hell no!) og wuddagoddam fug wodnot!

Ain’t gonna happen.

Jeg har orienteret det skønne væsen om, at jeg ikke er hjemme den weekend og at det ville være dejligt om hun ville med; men at jeg under alle omstændigheder ikke vil være hjemme. Familien er blevet adviseret, under trusler om koporlig vold, om ikke at gøre sig nogen ulejlighed og vejforeningen er venligt; men bestemt orienteret.

Ord rækker slet ikke til at beskrive det myrekryb jeg fornemmer, bare ved tanken om ‘ritualet’…

PS. Til vores bryllup havde vi meget venligt; men også meget bestemt frabedt os sange. Ingen sange. Ingen selvkomponerede knækprosa-katastrofer. Ingen kiksede sangskjulere. Ingen sang, basta. Det var der nogen der ikke fattede… Så vi blev udsat for en, til lejligheden kopieret, sang der gik på temaet ‘boller med smør’ – jeg ku’ ha’ myrdet dem…

 
 
 


GOD WEEKEND!

 
 
 


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s