Dagensfix.dk 12.05.14 – IMGPLGTB. DR1 og den politiske korrekthed. En fantastisk film

Yo

Mon ikke melodi grand prix bliver lidt mere underholdende fremover, nu hvor LGBT-segmentet endegyldigt har sat sig på arrangementet? 🙂

’20-40′ demonstranter i Kbh protesterer mod Islam og moskeer i Danmark. 4-500 demonstranter fra det fascistiske overdrev ude til venstre prøver at forhindre dem i overhovedet at samles og give sig til kende – og de forsøger at komme så tæt på, at flaskekast og anden vold kan knægte modstanderne. Og DR1 fortæller at ‘demonstranterne forsøgte at komme i slagsmål’. Tal om enøjet nyhedsformidling.

DR1 igen: ‘PETs rapport siger, at der er en stigende vilje til voldsanvendelse på den yderste højrefløj’. DR1 siger ikke noget om det åbenlyse faktum, at den ekstreme venstrefløj i mange år har demonstreret viljen til vold og terror mod anderledes tænkende. Tal om enøjet nyhedsformidling.

Nå – fug DR og de politisk korrekte bezzerwissers. Jeg skal træne i Århus i aften og til Tyskland på fredag for at dykke i en 20m dyb svømmehal 🙂

Jeg har lidt mere på sinde, bla. om mit generelle sindelagsskift mht. USA og også noget jeg vist talte om sidste år, nemlig escape velocity; men det bliver en anden dag.

Hyg dig!


310314_cats_5


Science, bitches!

Kig på billedet til venstre:
120514_universe_simulation_science

Og kig så på det til højre. Kan du se forskel? Nej, ikke rigtigt vel????

Det første billede er taget med Hubble og viser universet (det rigtige altså). Det andet billede er resultatet af en computersimulering!

Kombinationen af matematisk, fysisk og astrofysisk modelleringsarbejde, indarbejdelsen af al den viden vi overhovedet nogensinde har opsamlet om, hvordan verden og alting blev til *og* en mudderfugger enorm computer.

Så nu kan vi simulere til et detaljeringsniveau på højde med hvad vi faktisk kan se out there.

Science bitches – og ikke en eneste alternativ klaphat i lysårs afstand!

http://www.bbc.com/news/science-environment-27299017


201113_religion_penis


Film: Blue Ruin

Det her var underligt: Det er en meget, meget anderledes film – helt ved siden af den standardiserede amerikanske selvtægtsskabelon. Med en helt usandsynlig; men på samme tid overmåde bevisende, ‘almindelig’ borger som hovedperson.

Der spilles fantastisk på *alle* poster, realismen er på en og samme tid meget overbevisende og næsten umulig i sin sandsynlige udmøntning af hvordan ‘almindelige mennesker’ ville reagere hvis… (Se filmen, hvis det jeg lige sagde, lyder som noget sludder).

Min kammerat Anders – som ellers kan lide ‘værker’ hvor lange sekvenser er filmet ud af vinduet på en bus i Andalusien (eller et andet sted, jeg hørte ikke efter) – vil sætte pris på den her; men også mere underholdningsorienterede filmkiggere vil få udbytte.

Rotten Tomatoes: Whoppin’ 95%; men den *er* helt usædvanligt go’!

link


Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s