Dagensfix.dk 14.05.14 – Hvem er I dog? 1 go’ og 2 møg-ringe flics.

Yo homie

Den anden dag kom vi sent hjem – alt for sent… Stitch går jo med trusser og ble pga. løbetid. Og vi kom for sent hjem. Nasty…….

OK træning i Århus den anden aften – godt at komme ordentligt i gang igen. Weekenden gik med flere film – se resultatet nedenfor.

Ville ikke noget særligt i dag – måske lige nævne, at escape velocity er en matematisk størrelse for ballistiske projektiler, ikke for raketfartøjer (ja, jeg var altså ikke selv helt stiv udi matematikken, så jeg var nødt til at opfriske…).

Hyg dig!


Jeg har ikke helt styr på målgruppen…

Jeg bliver nødt til at revurdere mine emner. De af jer, der i går fandt frem til Dagensfix.dk vha. søgning, brugte termerne:

ur til fridykkere, hvor gammel skal man være til ballet, sexfilm med dyr i, side 9

What’s wrong with you people?Film: Robocop

Hold op, hvor var den i virkeligheden ringe. Absolut ingen skuespillertalent og det der skulle have foregået mellem ørerne på hovedpersonen i hans kamp mod fremmedgørelse, uniformering, fascistoide chefer og big corp korruption blev bare til påtagede trækninger, nul spænding og middelmådigt drama.

Man var sådan set ok underholdt ift. at man ku’ holde øjnene åbne; men det var ikke hverken spændende eller interessant. Flot sine steder; men stort set patetisk.

Og kamp-scenerne – helt og aldeles amatøragtigt elendigt skruet sammen. Hvor er bullet-time når scenen ellers skriger på det? Og hvordan i FUG kan en cyborg, delvist menneskestyret, nedkæmpe 20+ fuldautomatiske kamprobotter, designet til urban warfare?

Lad den ligge, eller se den oprindelige Robocop. Den havde måske lidt grinagtige SFX; men den var god (meget bedre, anyhow) på skuespillet, et ok plot og med nogle bad guys man ku’ hade.

Rotten Tomatoes: 49% – wtf????? De laver dem ikke som Sunshine længere…

link


310314_letthechurchhelp


Film: Swordfish

Det lykkedes mig at afværge den første times MGP i lørdags ved at insistere på, at vi så denne flic færdig 🙂 God underholdning, hjernen-ud-af-ørerne dårlig IT-tech og -jargon, selvtægt, ildkamp og action – lots to like!

Rotten Tomatoes: 26% – lidt uretfærdigt, synes jeg (og biografgængerne som giver den +60%) 🙂

link


Stranden v. Løkken, maj 2014
Stranden v. Løkken, maj 2014


Film: The Legend of Hercules

Holy Mudderf UG – ‘dis one sucks Axx!

Den har ellers det hele. Storslåede slag-scener, muskuløse fyre i bar kasse, sværd, slaver, gladiatorkampe, uretfærdighed, hævn, galejer, oprejsning, mod, heltegerninger, borge, drama og det hele.

Og ikke een eneste komponent i hele arsenalet fungerer. Jovist: vistaerne ud over slottene, invasionstriremerne på vej ind mod stranden, sværdkamp og pileregn i kamptummel – det er alt sammen flot; men det er desværre bundet sammen af så monstrøst elendige skuespillere og helt, helt umuligt åndløs dialog, at man sidder med følelsen af hjernen der siver ud af ørerne.

Een lang ørkenvandring i gode intentioner og larmende inkompetent levering – på alle niveauer.

Hold dig langt, langt væk! Ikke engang hvis du er en hormonalt forstyrret teenageknægt er der noget at komme efter (heltinden er en kedelig kost som i den grad mangler et silikonetilskud).

Rotten Tomatoes: 3% (jo, der står ‘tre’!) – det er helt fortjent. Uwe Boll ku’ ha’ gjort det bedre.

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s