5 film

Yo

Uanset om det er en heksejagt eller ej, er de kolde hårde politiske realiteter, at LLR er blevet en belastning for Venstre og det borgerlige Danmark.

Det er helt vildt, at Helle T. – alene ved at tie stille – kan stå til absolut flertal i den seneste meningsmåling. Men det siger også noget om vælgerskarens ideologiske standhaftighed, eller mangel på samme.


Film: I, Frankenstein

Producenten bag filmen stod også bag Underworld og de har helt tydeligt haft en masse rekvisitter og kulisser liggende på lager.

Ikke alene genbruger de groft skuespillere i clichè-roller, de bruger også krypter, sten-låse og alt muligt andet vampyrhejs fra Underworld-filmene – helt skamløst.

Skuespil – glem det…
Plot – nix…
Troværdig helt – overhovedet ikke…

Effekterne er generelt sådan so-so ok; men de kan *slet* ikke opveje resten. Hold dig langt, langt væk!

Rotten Tomatoes: 4%! Så ringe er den faktisk – ikke helt så ur-ussel som Hercules; men vi er helt, helt dernede på skalaen.

link


Film: 3 days to kill

Luc Besson er (måske) tilbage! Actionflic med superagenten og hans far-problemer ift. weekenddatteren, superterrorister, vold, kampsport, Besson-humor og skæve vinkler.

Og Kevin Costner i en ikke-seriøs rolle jeg synes han klarer fint afslappet og med den helt rigtige distance.

Rotten Tomatoes: 33% – det er ikke så meget; men hvis man kun vurderer filmen på ‘kurnst’-skalaen, er det ok. Set som en underholdende actionrabalderfilm, er det meget for lidt.

Jeg var rigtigt godt underholdt – tjek den endelig ud!

link


Film: Enemy

WTF?

Jake Gyllenhaal må have gjort noget unævneligt for kritikerne siden han kan få 75% på Rotten Tomatoes for den her gang indspiste Kurnst.

Er han 2 personer? er han vanvittig? hvad betyder edderkoppen? er kæresten opfundet? hvis ja, hvem i røv dør så i trafikulykken? hvorfor *sker* der ikke noget?

Jeeez for en ørkenvandring – og til sidst skal man åbenbart sidde med hovedet lidt på skrå og tænke, “ahaaaa, det var smart”; men det gør man altså ikke.

Man sidder og siger “WOD DA GUDDAM FURG?????”

link


Film: Jack Ryan, shadow recruit

Good ol’e fashioned actionrabalder – passable skuespillere og OK humor rundt omkring.

Solidt håndværk – god underholdning – anbefalelsesværdig 🙂

Rotten Tomatoes: 56% -ok.

link


Film: The horsemen

En mere lige til glemmebogen – craaaaaaaap!

Dennis Quaid dur ikke til rigtige roller. Måske som let goofy romanceramt; men i en rigtig rolle – ikke mere i hvert fald.

Rotten Tomatoes: 40% – WTF? Måske pga. en del ‘7even’-inspireret vold; men resten af filmen holder ikke til noget som helst. Kritikerne siger 40%, biografgængerne siger 25% og så er de endda flinke.

Og plottet er *så* letgennemskueligt, at det næsten er svært – man sidder og tænker: ‘nej, det ville simpelt hen være for nemt – det kan da ikke være…’; men det kan det godt…….

Hold dig langt væk fra ‘The Horsemen’

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s