‘Den lykkelige luder’ – det’ løgn!

Yo homie
Vi er tilbage fra en weekend på 5-stjernet Spahotel med champagne, VIP-massagebehandling, fitness, spa-luksus, 5-retters menuer, stil og good times. Det var vores kobberbryllups-fejring – og det gik fint 🙂

En medvirkende årsag til at amerikanerne ikke har bombet islamistekstremisterne (helt vildt, at det faktisk er et reelt begreb det der) er, at Irak afviste en sikkerhedsaftale da USA trak sig ud. Hvis en sådan havde været på plads, vurderer analytikerne, at USA forlængst havde gennemført en Higway of Death på terroristerne.

Det bli’r en travl uge på privatfronten: Træning, gaming, ZZ Top, grillhygge og vennetur – håber du hygger dig!


Overkommandoens marcipanstribedækkede lagkage!
Overkommandoens marcipanstribedækkede lagkage!


Det’ løøøøøøgn!

‘En lykkelig luder’ – det passer ikke! Reden, de kristelige og de militante på venstrefløjen har længe bræget, råbt og skreget, at der findes *kun* ulykkelige misbrugsskæbner i ludermiljøet. Det er *ikke* et valg som man kan finde på at tage frivilligt.

Det kan *ikke* være en bevidst beslutning af et selvstændigt tænkende individ!

Og så har sådan en skøge den frækhed at påstå, at ikke alene gør hun det frivilligt (læs via linket) – hun kan også li’ det – hun må jo være syg og skal tvangshjælpes, det lille pus – HJÆLPES!

Jeg ville bedre kunne goutere de helliges korstog mod prostitution hvis dog for søren de ville være ærlige og sige: “Ja, vi ved godt, at en del af de prostituerede har valgt sit job frivilligt og uden tvang og ganske simpelt betragter sig som service-arbejdere; men – vi er parat til at kriminalisere dem og kue deres rettigheder for at hjælpe de handlede og afhængige.

Jeg er så stadig blodigt uenig i deres synspunkt fordi vi allerede i forvejen har straffeloven til at håndtere slavehandelen og sundhedssystemet til at hjælpe misbrugerne.

Oveni viser erfaringer fra vores nabolande, at forbud og kriminalisering af prostitution overhovedet ikke fjerner nogen prostituerede fra miljøet, det presser dem bare under jorden – som endnu lettere ofre for de bagmænd, politi og myndigheder alligevel ikke gør noget seriøst for at fange.

Hvis den militante feminisme og den radikale selvgodhed får frit slag, går det galt…

http://lokalavisen.dk/lykkelig-luder-jeg-elsker-mit-job-/20110214/artikler/302149994


Hun vil gerne snave...
Hun vil gerne snave…


Gwyneth Paltrow er småt begavet

Skuespilleren tror, at man kan påvirke vands fysiske egenskaber ved at tale sødt eller ondt til det – jam’n det’ rigtigt!

Den første tanke jeg lige fik var: “Hvem i rxx kan have den ringeste interesse i, hvad en skuespiller har at sige om noget som helst andet end skuespil?” og den anden “Wdf, for en monumental idiot”.

Til den første betragtning en yderligere kalamitet: Det siger noget om vores samfund, at vi overhovedet lytter til slige nobrainers.

Og den anden: det kan godt være vi er på vej væk (i den vesteuropæiske del af verden i hvert fald) fra religionens indflydelse på samfundslivet; men de intellektuelt underfrankerede har ikke forkastet overtroen – de kanaliserer den bare over på en hoben andre lige så åndsvage ideer og påfund i stedet for.

http://www.independent.co.uk/news/people/gwyneth-paltrow-thinks-negative-words-and-sounds-can-hurt-waters-feelings-9486230.html

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s