GoT og socialklasse 1


Fug me – det var en aktiv uge. Rigtigt hyggeligt komsammen med 3x årgang -84 i fredags. Vi er alle helt unikke og specielle; men vi har alle stort set de samme livserfaringer ift. parforhold, børn og livet i det hele taget?

Billetterne til fridykkersommerturen er sikret og bøjeaftale med makker og sikkerhedsdykker på plads. Det skulle gerne blive til noget årn’li træning!

Jeg kommer til at jokke på nogen tæ’r i dag – husk bamsen!


Fridykkertur med Nord søndag

Not so much… Det blæste og var overskyet så det var både bølgegang og småkoldt. For uroligt til at få ro på dybe dyk, så det blev til lidt 10-meter sightseeing og så grillburgere.


George R.R. Martin vs. The FDO

Forfatteren til Game of Thrones tilbyder lotterisedler til 175.000 kr for at være med i lodtrækningen om en karakter i historien som skal slås ihjel.

Scott Sigler bruger fans i sine historier – nogen gange får de en gennemgående rolle; men for det meste bliver de slået ihjel – og det koster gratis.

Måske the Future Dark Overlord engang bliver så stor, at folk vil betale i vildskab for en plads i hans scifi-gangster-football-univers – ville være fantastisk 🙂

PS. Hvis du har fulgt med i mine udgydelser ved du, at jeg har min egen plads i Siglers univers: Jeg er en heavy-G defensive end-spiller i The Galactic Football League

http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE6836358/betal-og-bliv-slaet-ihjel-i-beroemt-serie/


Apropos Game of Thrones

GoT er for socialklasse 1 hvad 50 Shades of Grey er for gennemsnits-hausfrau’en: en patetisk let gennemskuelig undskyldning.

En undskyldning for at tilfredsstille de lavere instinkter med blod, død, lemlæstelse, incest, tortur, nøgenhed, sex, pædofili og drager.

Bortset fra at budgettet er meget større, er hack’sex’n’slash-serien Spartacus og GoT to alen af èt stykke.

Men det er nok bare mig… … eller er det? Hvis du er glad for GoT, bør du springe ‘traileren’ herunder over…

link


Film: Brick Mansions

Fåååårg, det er en ringe flic. Dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dårlig, dååååååååååååårlig.

Det er en US remake af Banlieu 13 som sådan set var OK; men fordi amerikanerne bare lissom ikke helt er nede med det der udenlandsk, er man nødt til at dumme udenlandske film ned og lave dem ‘på amerikansk’ hvis de skal sælge på det indskrænkede, kæmpestore US-marked.

De har importeret hovedrolleindehaveren fra den franske flic; men han må sutte rxx til engelsk, for han er synkroniseret over af Vin Diesel – det er p-a-t-e-t-i-s-k ringe.

…og den er selvfølgelig fyldt med eksplosioner, bad guys der ikke kan ramme og biljagter – som en Rigtig Amerikansk Film – suk…

Og selve filmen – der er *ingen* formildende omstændigheder. Hvis man evt. skulle blive lidt imponeret af parkour-sekvenserne, ødelægges det effektivt af komplet åndløse og talentløse skuespillere, anført af Paul Walker som leverer en skandaløst flad, macho-stereotyp, uinspireret, flov og kunstig præstation.

Nævnte jeg, at filmen SUCKS ASS?

Rotten Tomatoes: 26% – helt fair. Hold dig langt væk!

link


Advertisements

En kommentar til “GoT og socialklasse 1

  1. GoT er lige som FDOs bøger – FDO har bare ikke samme grad af sex og nøgenhed, men til gengæld har han … Sportsscener! UuuUuuh! The suspense!
    De andre af Siglers bøger er til gengæld også fantastiske, og modsat G. Martin, så bliver han færdig med sine bøger i samme årti! ;o)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s