‘slutshaming’


Dav!

‘slutshaming’ – er faktisk et begreb de bruger i England hvorBoulevardpressen skammer kvinder, der udviser et selvstændigt sexdrive, ud og kalder dem ludere.

De er sygt gammeldags i hovedet derovre.

Der er ved at gå sommerferie i den – man kan komme frem på motorvejen og kollegerne er rejst ud i verden – udgydelserne bliver nok endnu mere sporadiske end normalt – men du kan ta’ det 🙂

Jeg har ikke rigtigt noget på sinde, hjernen er også på vej på ferie, så du får et par billeder og en piv-ringe film – enjoy!

PS. Hvis du er ‘gammel’, må du ikke bruge forkortelsen ‘LOL’ – de unge krummer tæer…


Hvis jeg kan kringle ryggen sådan der, når jeg bliver 60 - øjjjj
Hvis jeg kan kringle ryggen sådan der, når jeg bliver 60 – øjjjj


080714_hund


Muy trhat!
Muy trhat!


Tackling?

Den der sag de har talt meget om fra fodboldVM hvor en spiller hopper op og planter et knæ i ryggen på en modstander – det bliver mange steder kaldt en ‘tackling’.

Jeg troede en tackling var noget hvor de 2 spillere går til hinanden i en kamp om bolden.

Hvis den ene kommer løbende bagfra, og uden at have fokus på bolden, hopper op med knæene først i ryggen på den anden spiller, som brækker en ryghvirvel – så er det ikke ‘en tackling’. Det er sgu’ da et voldeligt overfald?

'tackling'?
‘tackling’?


Film: Alex Cross

Craaaaaaap!

Åndløs, flad, uinteressant og helt usandsynlig – nåh ja, og hovedrollen dur *ikke*. En standard run-off-the-mill psykomorder-vs.-buddy-cops-flic med lidt ultravold, helt usandsynligt held og IT-tech for politiet og en synsk hovedrolle. Lååååård!

Rotten Tomatoes: 12% – det er itt ret meget; men fuldt fortjent – stay away!

link

Advertisements