Norwegian, det’ jo løgn!

Smeltende varmt ude og inde – very nice.

En sølle uge til fridykkertræningslejrsommertur. Jeg har bestilt en bøje med et reb på 90 meter – temmelig voldsomt når min personlig bedste bare er 56; men det lyder godt (og så var det den næste tilgængelige længde der var nok længere end de 56 – hvis nu jeg bliver dygtig).

Endnu en amerikaner er gået våbenamok og har mejet 4 børn ned ifm. husspektakler. Hmmm, ‘husspektakler’ betyder altså noget andet i USA end i Danmark. De er syge i hovedet over there…

Hyg dig!


Norwegian – de priser er jo løgn!

Norwegian kører i øjeblikket kampagne:
110714_Norwegian_bangkok
De gør *alt* for at få det til at se godt ud.

  1. For det første lister *alle andre selskaber* sine ture med returpriser, så lad os begynde med at doble op. Man skal altså give mindst 3.198 kroner for turen
  2. For det andet: *alt* koster ekstra hos Norwegian – i modsætning til konkurrenterne:
    • Hvis du vil undgå at blive placeret lige ved toilettet, koster det ekstra 480 kroner
    • Hvis du vil have noget at spise (flyveturen tager 8-9 timer), koster det ekstra 498 kroner
    • Hvis du gerne vil have din bagage med, koster det ekstra 610 kroner

Den *rigtige* pris svindelbutikken burde reklamere med er altså mindst 4.786 kroner.

4.786 er OK; men ikke prangende – og akkompagneres altså med en udtalt smerte i de nedre regioner af at være blevet udnyttet helt uden forspil.

En tur til de varme lande bliver ikke med Norwegian!

PS. Det bliver heller ikke med Ryan Air – hvis du er det allermindste bekymret over sikkerheden, udflagning, ublu udnyttelse af personalet, udnyttelse af smuthuller i arbejdstidsregler, skattely, reklameløgn, dårlig service og undergravning af den skandinaviske arbejdsmarkedsmodel – så skal du holde dig langt væk fra dem!


Pænt bonsai-agtigt træ på pinden
Pænt bonsai-agtigt træ på pinden


Film: Only Lovers Left Alive

WTF?

Altså – den er sådan set rigtigt god som den viser de 2 udødelige (næsten) vampyrer og deres kamp med ennui; men den kommer aldrig videre end dèt.

Anders (som ser lange triste film om busture i mellemamerika) vil sikkert synes den er fin; men altså – der *sker* ikke rigtigt noget.

Filmen er lavet af Jim Jarmush som er et syrehoved – it shows!

Rotten Tomatoes: 85% – det viser bare, at der er film jeg simpelt hen ikke har hjerne (nok?) til. Hvis du kan lide film med et fremadskridende plot, aktion og reaktion og udvikling skal du bare lade Only Lovers ligge…

link


 

 

 

God Weekend!

 

 

 

Advertisements