Søn foran på point

Yo

Meget lidt substans i dag. Et par sur-gammel-mand-overfald på det moderne bløddyr og folk der ikke hørte efter i skole – og så nogle hunde.

Åh forresten – Israel: Cafe lattesegmentet synes enige om, at mediedækningen er helt entydig og enøjet på Israels side. Det forstår jeg ikke. Jeg synes helt det samme; men omvendt. Næsten ikke et ord om Hamas’ terrorgranater, terrorraketter, terroristtunneler, lagre af våben på skoler og affyringer fra de fattige dele af Gazastriben , langt fra de korrupte rige kvarterer hvor Hamasledelsen selv bor.

Men igen – der bliver kun fred i Israel og naboområder hvis det bliver parterne påtvunget og Israel garanteret sin sikkerhed.

Anyhows – hyg dig!


Søn fører på point

Mathias hoppede ud fra en bro med en elastik om benene og nåede 160 (ethundredeogeffintres) meter ned.
280714_Mathias_bungeejump_frankrig_160m
Hva’ hulen gør jeg nu?


290714_abscorgi


‘vanvid’?

290714_vanvid_hav_badebold
Arh – kan godt være pussenusse-maksimalsikkerhedsnet-no-risk-pædagogsamfundet ikke forstår, at ikke alt man ikke selv kan, er ‘vanvid’ eller ‘farligt’ eller ‘uansvarligt’?

Men lad os bare gøre det til ‘vanvid’ at en habil svømmer tog en lille, kontrolleret tur langt indenfor sine fysiske grænsers formåen mens tøsedrenge og hændervridende pædagogtyper råber “DET’ JO UANSVARLIGT!”

Næh – I er bare nogle pjok…

http://ekstrabladet.dk/112/article4941831.ece


290714_HowTheHell


‘Uddannet’?

290714_clairvoyant_nar
Man kan da ikke blive ‘uddannet’ til clairvoyant?

Nar…

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/07/28/135743.htm


030514_WTF4


Ny motor

Ikke skyggen af clairvoyante tosser, kobberarmbåndsfantaster, iris- og tarotkortlæsere, numerologer, krystalhealere, pyramidekrafttilhængere eller andet hokuspokus.

Kun resultatet af mange, mange års forskning og udvikling – er det ikke vildt hvad vi kan, når vi vil? 🙂

link

Advertisements