But she means well…

Yo homie,

Jeg kommer til at betale prisen når She Who Must Be Obeyed læser dagens post; men det var det værd 🙂

BBC har taget en stor beslutning og jeg har set en masse film – ellers ikke meget på tapetet…

Israel: (lånt fra Sam Harris) – prøv et tankeeksperiment: Forestil dig hvad de 2 parter ville gøre hver især, hvis de havde absolut magt?

Israel – vil gerne have fred og en 2-statsløsning; men kun hvis de kan leve i fred med sine naboer. Israel ville udrense Hamas (terrororganisationen Hamas) og så forsøge igen-igen at etablere en varig fredsaftale med palæstinenserne.

Hamas – vil myrde alle jøder. Det står i deres program og de siger det åbent.

Uanset de civile ofre – det er klart hvem der har det moralske overtag…


Hun mener det godt……..

Overkommandoen var på vej ud at handle og jeg spurgte om hun evt. kunne finde en te med citron og ingefær. Det kære væsen kom hjem med det her:030814_greenteaginger
WTF?

‘Grøn te’ er ikke te på samme ligesom ‘fiskelasagne’ ikke er lasagne.

Og ginseng er ikke ingefær.

Suk……………


290714_trompeedderkop2


BBC har truffet en stor beslutning

Det skal være slut med at give konspirationstosser og andre ufunderede sjæle lige taletid med evidensbaserede forskere og videnskabsfolk.

Mange medier, ikke kun BBC, har i ‘alsidighedens’ navn i mange år forfaldet til, at invitere forskellige ‘benægtere’ i studiet når som helst en videnskabsmand eller forsker har været på for at forklare et emne.

Blandt eksempler jeg lige kan huske er 9/11 og Twin Towers hvor konspirationstosser flere gange er inviteret i studiet for at levere deres ‘teori’ om katastrofen som modvægt til den officielle udlægning. Eller flere eksempler på evolutionslæren hvor kreationister og andre religiøse tosser er hevet i studiet for at give en anden ‘teori’.

Nå – BBC har besluttet, at bare fordi du har et andet synspunkt, så gør det dig altså ikke kvalificeret til at tale når videnskabsfolk fremlægger fakta baseret på videnskabelig evidens og forskning.

BBC vil fremover kun invitere modstandere af et bestemt emne hvis der er en grad af rimelighed i deres synspunkt.

https://richarddawkins.net/2014/07/bbc-staff-told-to-stop-inviting-cranks-on-to-science-programmes/


Fridykkerhumor
Fridykkerhumor


290714_trompeedderkop1


290714_politivideo


Film: Captain America, The Winter Soldier

Altså – den er sådan set OK, du må bare ikke have forventninger om andet end superhelte-metervare-lidt-for-lang-med-badguys-der-ikke-kan-ramme-en-lade-indefra osv.

Lyspunkter: Filmen leverer faktisk en udmærket kommentar til det omsiggribende overvågningssamfund og NSA’s næsten overstatslige beføjelser til at overvåge og spionere samt CIA’s beføjelser til at henrette andre landes statsborgere på fremmed grund.

Rotten Tomatoes: 89% – det forstår jeg ingenting af, med mindre anmelderne har anvendt den variable skala hvor man kun vurderer filmen ift. dens forgænger og andre film af den type.

link

Advertisements