Søren vandt…

Øj, jeg er gnaven i dag…

Søren var bedre, regeringens borgerlige garant er skredet, venstrefascisterne klynker og, og, og…


Hjemme fra Hemmoor

Det var næsten træningslejr – 3 pas fredag, 3 pas lørdag og så lige et morgenpas søndag før vi kørte hjem. Jeg var *meget* træt, specielt fredag aften…

Vi ved faktisk ikke hvor dybt der er – linen på dykkerplatformen kunne ikke sænkes længere end 55 meter før stoppet på modvægten gik imod.

Strengt taget har jeg ikke ret til at udtale mig – jeg forbedrede godt nok dybden lidt fra sidste år – til 47 meter ned i mørket og kulden; men Søren røg over 50 meter – ås’ over 51 meter, the bastard…

Men ellers en god tur med hygge og ret seriøs træning.


‘Mode’ – noget prætentiøst ævl. Nu er det åbenbart ‘mode’ at være ‘normal’


Arh – så svinger stemmen igen tilbage til blå

Jeg overvejede faktisk et svagt øjeblik at lade min stemme tilfalde nærværende regering – jeg ved godt den er ‘rød’; men den fører fornuftig, borgerlig og – først og fremmest – den modsatte af det lovede – politik 🙂

Godt nok er de radikales integrationsuicidalpolitik og deres enestående evne til ikke at kunne se problemerne, stadig en torn i øjet; men resten af politikken er ikke så ringe.

(En rigtig borgerlig regering ville selvfølgelig føre en endnu mere fornuftig og liberal-borgerlig politik; men det er jo ikke ligefrem Løkkes forte, no?)

Al’så – jeg overvejede faktisk en stemme på Helle ‘Jeg er en sjusker, ikke en fusker’ Thorning-Schmidt fordi hendes version af borgerlig politik er bedre end Venstres.

Men – så skred Vestager til EU og sosserne overvejede faktisk at lade Jesper Petersen, en helt, helt uprøvet har-aldrig-sat-sine-ben-i-det-private-erhvervsliv, overløber fra SF-exodus’en få skatteministerposten.

It’s all going straight to hell …


260514_overhaengfortov


Det troede jeg ikke de kunne…

Hvem skulle have troet – engelske muslimsk ‘lærde’ har udstedt en fatwa og fordømmer dermed alle der tager til Syrien for at tilslutte sig IS(IS).

I betragtning af hvor berøringsangste de religiøse overhoveder og talsmænd normalt er ift. deres egne ekstremister, er det her absolut glædeligt.

Kunne man håbe på noget lignende i Danmark?

No?

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/isis-terror-threat-leading-british-muslims-issue-fatwa-condemning-terror-group-9702042.html


‘kørt ned’????

En voldsfantast fra venstrefascisterne i Sverige blev skubbet i jorden af en politibil da han ikke ville flytte sig under en, iøvrigt meget voldelig, demonstration. (Formålet var, med vanlig venstreaktivistvold at forsøge at forhindre et lovligt politisk møde på højrefløjen af svensk politik).

Men altså – han blev ‘kørt ned’ af en politibil.

Arh – det der er altså ikke ‘kørt ned’. Måske ‘puffet til’ eller ‘skubbet’; men ‘kørt ned’?

Næh – når nu selv de efterlyser en martyr, skulle politiet have overvejet at gøre det ordentligt…..

http://www.dagens.dk/udland/svenskerne-raser-politibil-k%C3%B8rer-fors%C3%A6tligt-mand-over


141113_rystehund_3


Totalt underlig musik

Jeg har vist vist det her reklameklip for cirkusvarietèen Limbo før; men prøv at lyt til musikken. Det lyder atonal og generelt ret mærkeligt.

Men når den bliver pumpet lige ind i bærret på dig på et par meters afstand af en korpulent, hvidklædt herre i Elvissolbriller og stort hår sammen med sit ensemble hvor en trombone spiller en fremtrædende rolle – ja, så virker det faktisk rigtigt, rigtigt fint 🙂

link

Advertisements