Neurotisk???

Yo homie

Jeg var ved at knække en sikring i går, da min planlagte træningseftermiddag var på vej i vasken pga. unforseen circumstances – neurotisk? Nix!

På en stor arbejdsplads jeg kender til, har de fået ny direktør. Et af de der enerverende og positive overskudsmennesker som det meste lykkes for og som tilsyneladende både har horisont, holdninger og humor – det er ikke til at holde ud… Hvad i hulen er der galt med indebrændt og muggen?

PS. “Al-Shabaabs nye leder har svoret hævn efter likvidering“. Amerikanerne dronede den gamle leder og nu lover terrororganisationen hævn, dvs. de vil udføre blodige terroraktioner. Hvordan i sgu adskiller det sig fra hvad de ellers går og laver?

#standardmotto!


Skotland passer ikke ind i det radikale verdensbillede

Noget af det allermest forargelige en radikal europaunionist kan komme på, er Dannebrog, kolonihaver, ‘vi’, ‘vores land’ og ‘grænser’.

I den radikale forståelse er nationalfølelse og nationale tilhørsforhold noget der hører fortiden til – og ikke noget mennesker med de ‘rigtige holdninger’ tænker på mere.

Derfor må det skratte imod den radikale selvforståelse at se på Skotland lige nu. Det står næsten 50-50 for og imod skotsk løsrivelse fra Storbritannien. Mange skotter vil selv, de vil bestemme selv og tage ansvaret selv – ikke sammen med de andre; men selv.

Og det kan jo altså ikke passe – de må jo være nogle tilbagestående og let bedagede landsbytosser der slet, slet ikke har forstået det lyksalige i, at gøre os alle ens og lige meget.

Eller også har unionsfanatikerne, alle-er-lige-gode og tolerance-og-accept nationalstatsfjenderne bare misforstået en hel masse?

http://www.information.dk/telegram/508661


Jeg må simpelt hen ha’ monstermeget charme…

040914_DHL_3

040914_DHL_2

'dat's one ugly mudderfugger!
‘dat’s one ugly fugger!


Flot pic!

Buddy Burt brugte det her billede fra sin vingård (i Nordjylland – jo!) den anden dag på FB. Flot no?

070914_vinranker_Staae

PS. Klik på billedet for mere info om et ret cool projekt 🙂


Film: Guardians of the Galaxy

Boooooooring…

Space Opera næsten uden den aller-allermindste overraskelse. Indtil flere sjove episoder; men generelt et træt genrestykke beregnet på et ukritisk publikum.

Øv…

Rotten Tomatoes: 92%, WTF – har de spist søm. Altså – som space opera er den udmærket; men som Firhlm hele generelt, er den standardvare og helt gennemsnitlig. Måske til 45% for OK effekter (men ikke mere end OK).

Til allersidst lover rulleteksten af GotG vender tilbage – det kan de ikke være bekendt…

link

Advertisements