Tanker om et maxforsøg

Yo homie

Havde en OK træningssession den anden dag og en hysterisk gamingaften i går – alles ist gut 🙂

Nu tager både de muslimske organisationers talerør herhjemme – og på lørdag en græsrodsdemonstration i det muslimske miljø – afstand fra IS og fordømmer terroristerne. Det betyder jo, at jeg er nødt til at moderere mig en anelse: Det *er* sent i forløbet og organisationerne *har* været meget håndsky ift. at sige fra over for ortodoksi og overdrev på muslimsk side; men nu *er* de altså startet.


Max-forsøg

Jeg sidder og skriver her et par timer før træningspasset tirsdag aften. Der er max-forsøg på programmet, DYNamisk (dvs. m. monofinnen).

Nervøs, spændt, urolig – klar…

Min personlige rekord er 100 meter, en distance som jeg har dykket flere gange til træning.

Jeg ved, jeg er klar til mere; men… ?

(Der er 2 vigtige beslutningspunkter når man skal dykke langt: først skal man turde at fortsætte, lige dèr hvor man normalt ville give op og få et OK; men ikke meget presset dyk. Det er så dejligt nemt bare at aborte dykket:

“Jeg *har* jo dykket en hæderlig distance og der kommer altid en anden dag hvor det hele passer *lidt* bedre!”

Den 2. beslutning er dèr hvor man skal stoppe fordi man kommer tæt på grænsen. Jeg har været meget tæt på et par gange; men har ikke dykket ret mange meget lange dyk, så jeg har ikke så meget erfaring. Før og under dykket er jeg mest anspændt og nervøs ift. den første beslutning: stoppe eller fortsætte ud i det nye. Når først den grænse er krydset, er jeg jo allerede i suppedasen og så gør jeg bare så godt jeg kan. Min primære indikator for hvornår jeg skal stoppe, er når teknikken ryger overbord, og det punkt har jeg været heldig at ramme næsten rigtigt et par gange. Men der er stadig en god portion held iblandet…).


030514_WTF2


‘kriger’???

Medierne kalder konsekvent de radikale tosser og fantaster, der tager til Syrien og tilslutter sig IS for ‘krigere’.

Men…

IS er en terrororganisation der voldtager, myrder, afpresser, truer, fordriver og halshugger.

Hvis du er en del af en terrororganisation, er du så en ‘kriger’, eller er du egentlig ikke bare en ussel terrorist som vi *godt* ved hvad der skal ske med?

Kriger my ass!

#standardmotto…


I want!

Det er kun et tankeeksperiment; men furg, hvor ser det flot ud…

110914_cliffhouse

http://www.independent.co.uk/property/house-and-home/a-cliffhanger-of-a-home-are-you-brave-enough-to-move-here-9723624.html


Max-forsøg pt. II

Før 100 meter.

Nu: 128 meter 🙂

Min go’e følelse blev sværere og sværere at holde fast i som tiden nærmede sig (en lille smule stresset af at være instruktør/coach); men jeg havde den sikkerhed i baghovedet, at jeg *vidste*, at 100 meter var klart overkommeligt på en OK forberedelse.

Så – afsted…

De første 50 meter var en fornøjelse: fantastisk glid og dejligt at mærke effekten i finnen ved hvert ‘slag’ med halen.

Efter 2. vending begynder det at blive lidt svært; men jeg har i forvejen flyttet det mentale fokus fra for sgu-og-søren at skulle vende efter 3 baner, til at udfordringen først kommer ved 4de vending.

Så jeg vender ved 75 meter – beholder en meget, meget rolig stil (3 slag og et glid, 3 slag og et glid og 1 slag og det var 25 meter) og kommer til 100 meter og vender bare 🙂
(Vendingen er ikke køn; men det lægger jeg ikke selv så meget mærke til).

Nu er det blevet ret svært; men jeg er ikke panisk. Stilen er stadig fin; men ved 5te vending går det helt i skoven med forkert indgang til vendingen og et helt skævt afsæt – jeg konstaterer, at nu kan fysikken ikke holde til mere: Så – ind til kanten og få vejret.

128 effin’ meter 🙂

Men det holder jo aldrig op… Fra nu af, er et OK træningsdyk jo ikke længere 75 meter, det er 100 meter og næste mål er den 6te vending 🙂

Træningsdagbog, trænerens noter, tirsdag 9/9/14, Aalborg (Facebook)


‘Downton Abbey cutoff’ – det kunne godt se ud som om der er noget om det…

100914_DowntonAbbeyCutoff

Reklamer