Rigdom gør glad – hvem sku’ ha’ troet?

Yo homie 🙂

Long time, no read – no? Well – been busy, så hvad kan jeg sige? Der var (er) umiddelbart lidt mere arbejde i det der frivillig-noget (fridykkerudvalg) end man lige skulle tro – i hvert fald her i startfasen – og så er musen altså sengeliggende også.

Træningen – ikke så meget nyt at fortælle. Det har vist sig, at den gamle fede mand godt kan lide at være coach en gang imellem og hjælpe andre på vej – hvem sku’ ha’ troet…

Søn starter i Livgarden i dag – heute – jeg er så stolt jeg ku’ revne 🙂


No sxxx, Sherlock?

011214_rigdom

http://www.business.dk/oekonomi/den-er-god-nok-rigdom-goer-dig-lykkeligere


Film: Interstellar

Hmmm, der er så åbenbart noget galt med mig, for filmen er ikk’ så go’…

Christopher Nolan har lavet filmen, der er sindsygt flot på billedsiden – og som har musik af Hans Zimmer, så dèn er i orden; men plot, kontinuitet, metafysisk (nærmest Chopra’sk) mumbo-jumbo – og nåh ja, så også nogle fysiske umuligheder det er helt umuligt at se bort fra – gør, at mit primære indtryk nok var – at ‘den er godt nok lang’…..

Nolan *har* prøvet – lidt… Ting filmet ude i rummet, kollisioner, jetmotorer osv. – er helt uden lyd – nydeligt.

Men, og uden at give spoilers: Nolan har meget lidt forstand på sorte huller, inerti og drejningsmoment – for nu bare at tage de 3 største; men ikke eneste – fysikbøffer.

Og: ‘Kærlighed er den sidste kraft vi ikke forstår som transcenderer tid og sted’ – WTF????? Sagt af en NASA-forsker??? Der er en, lige dèr, der skulle have sine skolepenge tilbage og så i øvrigt en lussing – sammen med Chopra!

Rotten Tomatoes: 73% – den *er* flot, så billedsiden kan måske løfte den op på så høj en score; men plottet…..

Og forresten – det er *ikke* et godt instruktørgreb, hver gang det bliver enten lidt usandsynligt eller rørstrømsk, at skrue så højt op for musikken og bulderet, at man ikke kan høre hvad man selv tænker – det er bare lidt patetisk, nå!

link


Sig mig, er det ikke…

011214_lysestager

(undskyld…)

Advertisements