Fridyk, bryster og cover – what’s not to like?


Yo homie

Alles gut, nah? Jeg ville ikke noget særligt i dag – bare lige lidt pral fra dykkerfronten, lidt feminisme og så en go’ gammel video.

9 dage til Overkommandoen, det søde væsen, har inviteret hele familien til jul – yeaj…

Men også kun 4 uger til turen går til de franske alper (og måske kun 8 uger til jeg skal til Sharm i ‘gypten for at se hvor go’ buddy Søren er blevet i dybden (men den er ikke færdigforhandlet m. OK endnu, så schyyyyyyy!))

Hygge!


Ned på bunden – ad nauseam

Jeg var i Dive4Life i weekenden.

Dive4Life
Dive4Life, det er mig i midten 🙂

Dive4Life er en 20 meter dyb dykkertank og jeg var afsted med en større flok danske fridykkere.

Nogen kommer for hyggen, måske som en slags mini-ferie eller for at lege lidt – *jeg* kommer for at træne!

Henover weekenden blev det til ca. 100 ture til bunden og op – inkl. 30 teknikdyk hvor man enten ånder halvt eller helt ud inden dykket og så skal trykudligne kun med den luft man har i munden.

Teknikdykkene kørte som i olie, så nu er det kun den indre tøsedreng der forhindrer de rigtigt dybe dyk – we’ll see………..

Mine bedste oplevelser var 2 dyk ned på bunden og så holde vejret et par minutter før turen op. Når man overvinder ‘nu-skal-jeg-op’-refleksen og formår at holde roen, er det en helt fantastisk følelse når kroppen går i stand-by og dykkerrefleksen sænker pulsen til <30 slag i minuttet og alle forstyrrende tanker bare forsvinder. Turen op kan man tage så langsomt det skal være, og oppe er man roolig, helt vildt glad og tilfreds – konge!


‘breastaurants’…

Hooters, Hot buns, Tilted Kilt osv.

Kært, klamt koncept har mange navne; men det er altså de her ‘restauranter’ hvor en småliderlig familiefar kan se på halvnøgne pigebørn, mens han bilder sin familie ind, at det er for den gode mad og stemningen de alle sammen er taget på stripbar.

230312_hootersiKBH

Jeg har selv skrevet om konceptet før (læs evt. her)

For at gøre farcen total, anvender ‘industrien’ følgende betegnelse for konceptet: “Attentive Service Sector” – altså ‘ASS’.

You couldn’t make this sxxx up!

http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/features/grim-second-life-of-the-breastaurant-the-oftloathed-sector-is-booming-in-the-states-thanks-to-hooters-twin-peaks-and-tilted-kilt-9920371.html


Feminist nogen gange, andre gange bare en gammel gris

Jeg ved godt, det harmonerer dårligt med mit overfald på brystauranterne ovenfor; men jeg er helt pjattet med denne sang – og videoen er også fin 🙂

link

Advertisements